Amusement park

Hemma igen från en hel dag på Marine world, en stor nöjespark. Åkte berg&dalbanor, kollade på tre olika djurshower, dansade och åt massa gott. Hade en jätterolig dag där med Abby, hennes tre kompisar, jag och Jussy :) Thanks Sandy, min värdmamma läser också bloggen även fast hon inte förstår något. Antar att hon gillar att kolla på bilderna :).

Till något helt annat, jag har varit här i exakt två veckor nu! Känns som om jag varit här så mycket längre. Inte av den anledningen att tiden stått stilla och att jag har haft det tråkigt, utan possitivt. Jag är bekväm här och har hunnit med så mycket nytt och roligt på bara två veckor, så det känns som om jag varit här i minst ett halvår.

Tog några bilder under dagen;


YMCA                       Jag, bugs bunny & Abby

   
Water ride         Jag & jussy efter water ride   


                  Jag & Jussy


Valshow            Delfinshow                                           Tigershow


kort uppdatering

Kom precis hem från gymmet, nu ska jag ligga ute och sola heeeela dagen! bye<3

Heeeeelg!!!

Heeej! Sorry för dålig uppdatering, har inte så mycket tid för datorn på dagarna. Det är fredag idag och sjuuuktskönt med helg, är helt slut. Är nästan alltid trött här, dels pga värmen och dels för att min hjärna aldrig jobbat så hårt som den gör här ^^

Efter skolan idag kom massa av Abbys kompisar hem hit och badade. Idag var den varmaste dagen hitills för mig. Riktigt varmt, gick knappt att vara ute. Det ska vara fint väder imorgon också, så ska nog bara ligga och chilla vid poolen hela dagen:)

Men nu ska äntligen få sova! Godnatt, uppdaterar förmodligen imorgon och förhoppningsvis har jag några bilder att publicera.

Puss&Kram / Sara

.

Godmorgon allihopa hemma i Sverige :)
Idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan först och sen åkte jag hem. Fick några läxor idag som jag gjorde när jag kom hem. Ska läsa upp en text högt för engelska klassen imorgon, jag som inte ens kan språket :)

På kvällen tränade jag lite här hemma och sen hade jag, Jenna och Abby "spa-kväll"?. Vi badade fotbad lyssnade på musik och hade ansiktsmasker iaf. Nu ska jag borsta tänderna och springa upp till tjejerna och sova :) Natti<3<3



Vår stora hund Fred, med kalkonen han fångade här om dagen.


Från Paddlingen i söndags


Jag och jennie efter paddlingen


Jag Jenna och Abby


trött :)

Ahhh, kom precis hem från gymmet med Sandy nu. Är helt slut och måste sova nu. MAMMA!! jag hoppas att du har startat för tävlingen är igång ;) Ska upp till Abby och sova med henne och Jenna ikväll också. Godnatt!

LOVE <3<3

SARA


Om dagen



Har inte så mycket att berätta idag. Var i skolan, hade lektioner precis som vanligt. Kände mig rätt nere och ensam hela dagen idag. Är väldigt lättpåverkad av allt runt omkring mig just nu, när man är rätt ensam. Men allt kändes bättre efter att jag varit med Abby och hennes kompis Jenna som ska bo här en vecka nu. Vi åt kakor och mjölk, målade naglarna och kollade på film. Nu ska vi tre sova tillsammans inne i Abbys rum, skönt med lite sällskap :)

Godnatt <3


Miss u so much!!!!!!


:)

Hinner knappt uppdatera. Ligger i sängen med Abby nu, måste sova snart.. skola imorrn.
Dagen var bra vi paddlade och låg på stranden, tyvärr inte så fint väder där nere.

Saknar alla hemma puss älskar er!

Haha

Jag säger bara OMG!!! Jag önskar att jag kunde ta med alla er hit så ni kunde få uppleva allt jag gör här. Den här dagen var som tagen ur en film. En av mina största upplevelser någonsin, allt var så COOLT! Går inte att förklara, ni får kolla på bilderna jag tog.

Vi var ju hos några vänner till familjen som äger huuuuuur mycket markt som helst, riktiga farmers med cowboyhatt och grejjer jättehäftigt. De ägde massa hästar, massa kossor, massa hundar som precis hade fått valpar jättesöta. Jag, Jenna, Abby, Sandy och pappan i familjen tog en varsin häst och red ut i ingenstans. Såg ut som öken fast istället för sand var det torrtgräs överallt. Precis som det ser ut på film, riktiga rancher i CA.

Var bara andra gången jag red själv, men de sa att jag var jätteduktig och frågade om jag hade tagit lektioner förut. Kunde galoppera rätt utan att någon berättade för mig hur man gjorde ^^

Iiiihhhhhhhhhhhhh! Den här dagen var en riktig upplevelse. Efter ridningen var vi på bio, mysigt men konstig film:) Nu ska jag fortsätta prata med min älskling på Skype, sen måste jag sova. Imorgon ska vi paddla i havet! :D ska bli kuuuuuuuul!

PUSSPUSS // SARA <3

och för er otekniska, typ mamma och pappa... tryck på bilderna så blir de större :)



  Här är några bilder från dagen :D kolla de små valparna, 4 dagar gamla. Fanns även en några dagars gammal kalv där, men fick tyvärr inget foto på den. <3

<3

Ligger i sängen nu med cooper, ska snart sova. Måste upp vid tio imorgon (sju eran tid) för att möta några på skype :) Innan de tänkte jag lägga upp lite bilder från dagen och säga att middagen var god, vi åt på en italiensk restaurang. Jag åt pasta med tomater och lite annat :)

Imorgon blir en upptagen dag, har planer från morgon till kväll. Först ska jag prata på skype, efter det ska vi till familjens kompisar och rida. Det ska bli riktigtkul, har bara ridit en gång i hela mitt liv, så de ska lära mig. Bor på landet så de flesta har bondgårdar här, fullt med djur överallt. Vi har dock bara två hundar, en fisk och en kanin. Vilket räcker för mig :) Efter ridningen ska jag på bio med Stephen och hans kompisar plus Gabriel (en annan utbytesstudent från Italien). Så imorgon blir nog en rolig dag :)


Baksidan/huset              Abby lär mig att skjuta                                              Cooper                  

Min bebis&jag

KÄRLEK FRÅN MIG! <3

FREDAG

Åh!! varje dag blir bara bättre och bättre!!!!!! :D

Idag hade jag drama lektionen var rolig men kan säga såhär, jag har aldrig sett så många konstiga människor på ett ställe ALDRIG. Jag satt för mig själv och skrattade åt alla, det var nog egentligen mer underhållande än själva lektionen.

Jag har bara två lektioner på B dagar så efter dramat slutade jag skolan, men jag var tvungen att vänta på Abby i tre timmar som inte slutade fören tre. Trots den långa väntan gick tiden fort, för när jag gick på skolgården ropade någon mitt namn och en kille kom fram och presenterade sig och sa att han skulle presentera mig för två andra utbytesstudenter på skolan så jag hängde med honom. Det var två tyskar en tjej och en kille, jag umgicks med tjejen resten av tiden som var kvar. Jätteskönt, hon verkar jättegullig och hon är ngn jag skulle kunna umgås med. Nu har jag en till ny kontakt i min telefon :D

Går inte att förklara hur skönt det är när man hittar någon man kan vara med, jag jagar vänner. Jag får jättegärna umgås med Abby och Stephens kompisar, men jag vill inte hänga efter dem hela tiden. Jag vill träffa några egna jag kan umgås med, så ringer aldrig dem på raster.

Idag är nog den varmaste dagen hitills, det är jättevarmt ute skitskönt! Det ända jobbiga är att på mornarna är det iskallt här och på dagarna jättevarmt så det är svårt att klä sig, hade jeans idag och höll på att svettasihjäl.

Nu ska vi snart ut och käka grillat på ngn restaurang här. Kan inte fatta att det redan är fredag idag :O den här veckan har gått sjuktfort! Har snart varit här i en vecka :)

Ha en trevlig heelg! <3<3<3

Har precis badat

Sitter i sängen nu med Abby, ska snart sova. Dagen har varit bra jag har lärt känna en ny tjej Hahahahahha! Ni hade garvat åt mig om ni sett mig idag. Under rasten satt jag helt ensam på en bänk mitt på skolgården och åt min lunch, medans ALLA andra stod i gäng runt omkring mig. Tillslut såg jag en tjej som också var ensam, YES tänkte jag och sprang dit och frågade om jag kunde äta lunch med henne.

HAHA blir tvingad till saker här som jag aldrig skulle göra hemma, men det är bra! Så jag åt med henne och efter ett tag visade det sig att hon inte alls var lika ensam som jag hon hade faktiskt tre kompisar till som kom och joinade oss. Så... jag satt där med dem fyra och åt lunch, de var trevliga men aa.. ensamma. Men de verkade tycka om mig så jag antar att det är mitt nya lilla gäng här. Ena tjejen tog T.O.M mitt nummer och hon smsar mig, ringer mig, och följer efter mig! Sååå jag har en kompis!! :D Christina.


Här är mitt rum och MIN toalett, har egen utgång till baksidan också vilket är jätteskönt :) Mamma: bli inte sur, jag har packat upp allt nu och väskorna är borta från golvet <3 :)

Och en sak till, vi har vilda kalkoner i trädgården på mornarna, mountainlions i bergen och ödlor överallt.

Nu ska jag sova och imorgon har jag min första drama lektion med CHRISTINA!
 


Goooodnight<3<3 miss u all!

Godnatt!


Jag tänker på er där hemma! JAG ÄLSKAR ER, GLÖM INTE BORT MIG JAG KOMMER TILLBAKA :)

And another thing, GRATTIS TINA PÅ  18 ÅRS DAGEN, HOPPAS DU FÅR EN JÄÄTTEBRA DAG!! <3

lalala

Har nästan inga batterier på datorn och orkar inte hämta laddaren, dessutom måste jag egentligen göra läxorna nu innan Sandy och Pat kommer hem. Så skriver ett snabbt inlägg nu bara för att försäkra er om att allt e bra. Första skoldagen gick också bra , faktiskt ganska roligt eftersom jag bara har valt lätte ämnen. Wildlife, drama och blom design haha. Vet inte hur jag egentligen ska klara wildlife, jag e inte så bra med djur speciellt inte ormar som klassrummet kryllar av, men men det går nog bra :) PUSSAR!!

BRA DAG

Jag är lycklig! Idag har det varit den bästa dagen hittills, jag kunde nog inte ha kommit till en bättre familj än Doyle´s.

Dagen började med att jag vaknade klockan sex på morgonen (har fortfarande inte vant mig med deras tider) gjorde min egna frukost i deras kök men Abby kom och gjorde mig sällskap när jag skulle äta. Första gången jag fick lite tid med henne själv, det var skönt att prata med henne så man lär känna varandra lite bättre.

Efter frukosten åkte jag och Stephen till Petaluma Highschool (min skola) och fixade lite papper, hälsade på alla mina lärare och så gjorde jag ett engelska test. Jag fick även min första läxa i AP Psych, som jag och Sandy satt med i flera timmar med MEN jag förstod inte ett ord så ska byta ämne.
 
Efter tre timmars jobbigt engelskatest åkte jag och Stephen till downtown, kollade lite kläder och hälsade på några av hans vänner, vi mötte även upp Sandy (värdmamma) och åt mexicanfood.

Btw MAMMA! du ville att jag skulle säga till när jag har en mobil, vi fixade en idag! men tyvärr du får inte ringa till den, ring hem hit om du vill ngt för det blir jag som får betala om du ringer till min mobil ju.

Och PAPPA! någonting som kommer göra dig glad.... Sandy älskar att laga mat nyttig mat, har ätit fisk i två dagar nu :)

Vi hann även köpa massa nya pennor och annat nödvändigt till skolstarten som är imorgon (ÖNSKA MIG LYCKA TILL!)Haha hela Petaluma var i samma affär och handlade massor av skolgrejjer, ingenting är som i Sverige här, allt är så annorlunda, men det är kul.

Okej det här blev en rörig text utan någon sammanhållning alls men jag är jättetrött och måste sova nu, jag har en STOR dag framför mig imorgon!

Och Erica, om du läser dehär... är the yearsbook class rolig? funderar på att byta till den men Stephen säger att det är mycket jobb?

PUSS!!! SAKNAR ALLA HEMMA I SVERIGE :)

Ett inlägg från Petaluma

Jag har sovit här en natt nu och resan hit var lång men allt gick bra. Allt är väldigt rörigt just nu, jag är full av blandade känslor. Saknar alla redan sjukt mycket, men det är nog helt normalt såhär i början. Idag hade vi poolparty här för mig, tror det var runt 50 pers här. Sandy (min värdmamma) hade beställt massor av god frukt och snacks och på kvällen grillade vi hotdogs och marshmallow framför brasan. Lite bilder från dagen :)

Några av Abbys och Stephens vänner

Jag och Jennie första dagen i San Francisco 

 Vårat hus i Petaluma


Första inlägget

AAAAAHHHH!!! Nu är det inte långt kvar, Det gör ont i magen av nervositet samtidigt som jag är jättespänd, det ska bli riktigt kul. Om bara 13 timmar sitter jag på flyget påväg till London där jag sedan byter flyg till San Francisco. HÄÄÄLP! I Imorgon är jag i Californien, där jag ska spendera kommande 10 månaderna.

Men nu ska jag umgås med Patrik och familjen ett tag sen ska jag ner till Annika, Per och kusinerna för att säga hejdå en sista gång, måste också hinna träffa Isabelle och Linnea innan jag ska hem igen och fortsätta packa klart.

Uppdaterar förhoppningsvis imorgon och då är jag fraaaamme!! BYE :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0