Wicked

Söndag, sitter bara hemma är sjuk så måste ta det lugnt. Jag öppnade precis världens sötaste brev, blev så lycklig! Tack mamma, janne, Tim, Alexia, Lina, Moster och Per!!! Gu va glad jag blev och Tim haha din story var grym! Älskar er så mycket, tacktacktack.

Igår var jag på musikalen Wicked med familjen i San francisco.. först gick vi ut och åt i och sen på musikalen, det var bra även fast jag inte är ett stort fan av musikaler. Teatern var jättefin och alla var uppklädda.

Puss

Decorated the christmas tree and the house today

Pyntade huset och julgranen idag, fråga mig inte varför vi gjorde det såhär tidigt. Mysigt med julstämning en längre tid :). Jag kände dock inte den julstämingen i kroppen som jag brukar få när jag pyntar granen och lyssnar på julmusik. Istället fylldes mina ögon med tårar och det gjorde ont i hela hjärtat. För första gången hade jag hemlängtan, eller inte riktigt hemlängtan för jag vill inte åka hem men jag saknade min familj enormt, första julen utan dem. Ingen mamma som läser sina små julsagor, ingen farmor utklädd till tomte, en jul utan familjen.

Jag saknar er! Älskar er!

Anyways, jag är lite sjuk nu också antar att jag blir extra känslig då =). Här är några blandade bilder:


Kort på mitt mörka, korta hår

Thanksgiving


Ego piccs in the dressing room

Sandys lilla kollektion av Jesus och hans vänner

Me and Cooper

A part of the decorated house

Sandy and the christmas tree

Pat, Cooper and Sandy


Me with my host parents and my coopy

Pat, Stephen, Cooper, Sandy


Happy Thanksgiving everyone!


Thanksgiving

Kom precis hem från bion, kollade på Twilight 2 "New moon" hela bion skrek när Jacob tog av sig tröjan, inte illa. Filmen var också bra :) 

Imorgon är det thanksgiving, släkten kommer hit och vi ska äta, äta och äta. Började laga mat redan idag, jag och Abby hjälpte till lite också. Jag dekorerade kakor, gjorde så de såg ut som kalkoner och dukade bordet.

Idag insåg jag verkligen hur glad och tacksam jag är för min familj och vänner. Både hemma i Sverige och här i Usa. Kan inte säga mer än så här på bloggen, goooood!! jag älskar er.


Oh man, what a night!

Konserten var sjuuuuktbra och rolig, aaaaaaah!!! jag mår så bra just nu, allt är perfekt. Idag var den roligaste dagen på länge. Hela dagen var helt perfekt. Började med att jag satt och skrattade hela morgonen med Tony, sen var det drama där vi spelade in filmer, engelskan var också ovanligt rolig. Efter skolan åkte jag till gymmet och tränade en snabbis.

Kom hem vid halv fem och hoppade in i duschen och hann prata i tele med mamma snabbt innan Julia,Terra och Sofia kom och hämtade mig. Vi åkte hem till Julia och sminkade oss och gjorde oss i ordning innan konserten. Känslan och stämningen från ikväll går inte att förklara jag bara älskar att vara här. Kommer upp bilder senare. Nu ska jag sova är helt slut efter att dansat 4 timmar i sträck.

Godnatt! Love u


In school

Sitter i skolan nu, alla andra har lektion utom jag som har off period nu forsta lektionen pa morgonen. Det ar fredag morgon, jag alskar helgen och idag ar det en skon dag i skolan. Forst har jag drama och sen engelska, inga prov och inga redovisningar.

Jag ar lyckigast i varlden, om mindre an en manad ska jag aka till Salt Lake City och traffa min mamma!!!! Flyger dit den 11 december och kommer hem igen den 13 december. Gar inte att berskriva hur glad jag ar. ska traffa henne for forsta gangen pa over tre manader.

Ar i bibblan nu och lyssnar pa tanten som pratar i hogtalarna vaaarje morgon. "Goooogmorning Petaluma highschool, today is... friiiiidaaaay!!!"  Ahh, jag ar uttrakad synd att jag inte har nagra foton har pa skolans dator
for nu har jag verkligen all tid i varlden att ladda upp dem.

Sov ensam inatt for forsta gangen pa over en manad tror jag. Ar van att ha Abby breve mig, men hon sov over hos en kompis sa jag var ensaam. Aah maste ga puss och kram wn klaass kommer och ska ha datorn

Todaay

Var en vanlig dag i skolan idag :) Vaknade gick till skolan och kom på att jag inte har min första lektion längre så visste inte vart jag skulle ta vägen eftersom bibblan var upptagen för folk som lämnade blod idag. Så jag och Kim gick downtown och fikade, glömde helt bort tiden och fick springa tillbaka till skolan för att hinna till våran lektion. Efter skolan gick jag och Gabe downtown igen och käkade lunch innan vi gick till gymmet.

På fredag ska jag på rappkonsert med några tjejer från klassen, Julia, Terra och Sofia ska bli jätteroligt. Det är Too short, The jacka och ngn gäst som uppträder, ngn som vet vilka det är? Jag vet inte vilka det är, men de är tydligen kända.

Lördag och söndag vet jag inte vad jag ska göra, inga planer ännu.

INTE LÅNGT KVAR TILL MIN 18-ÅRS DAG NU, 9 DECEMBER!!!!!

Pusspuss


dyed my hair

Färgade precis mitt hår mööörkt. Sorry, vet att ni vuxna inte gillar det men jag var trött på mitt hår som inte hade någon färg. :)


Friday night

Fredag idag guud va skönt!!
Ikväll är det sista fotbollsmatchen på hemmaplan, vinner vi den här har vi vunnit ALLA fotbollsmatcher, senast en skola gjorde det var ngngång på 80-talet, sååå grymma! Efter matchen ska jag Johanna, Lea, Jose och Gabe gå hem till Lea eller mig oc bara chilla. Dum som jag är har jag lovat Johanna att hon kan sova här, men jag känner verkligen inte för att ha någon här inatt, men jag kunde inte säga nej så nu ska vi ha slumberpaarty hon och jag Jippie!

Åhhhhh goda nyheter, i april åker vi till Hawaii och inte nog med det Lea ska följa meed oss!!!!! :D Åhhhh det ska bli SJUKTROLIGT! im soo excited!

Uppdaterar mer senare orkar inte sitta vid datorn nu =)

No school tomorrow!

Sååå skönt! Är ledig imorgon så ikväll kommer massa av abbys kompisar och Lea över för att kolla film, mysiiigt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, bara sova länge och njuuta. Puss!!

San Francisco <3

Svar till Linda och till er andra som undrar hur vädret är här nu:

Jag bor i Petaluma ungefär 45 minuter från San Francisco med bil. Just nu är vädret olika här från dag till dag eftersom vi börjar närma oss vintern. Idag tex var det jättefint väder, jag låg ute och solade i bikini utan att frysa ett dugg men igår regnade det hela dagen men det var fortfarande varmt. Det är kallt här nästan varje morgon eftersom vi har dimma här under nätterna, ibland kan dimman ligga kvar under dagen vilken gör så att det är kallt men oftast klarnar det upp runt 9 på morgonen. Vad kan det ha varit idag, runt 25 grader kanske... inte så jättevarmt men mycket bättre än i Sverige iaf =)

Nu kom jag precis hem, jag har varit och mjölkat kossor!!!!! hahaha

Puss&godnatt

Idag är en bra dag =)

Dagen började med en wildlife lektion, det första jag fick höra när jag kom in i klassrummet var hur stolt min lärare var över mig och att jag fick MVG på min uppsats, det kändes riktigtbra. Sen på eftermiddagen hade jag framträdande i drama tillsammans med en annan kille i min klass. Jag kom ihåg mina repliker och allt gick jättebra, mycketmycket bättre än förra gången.

Nu kom jag precis hem från gymmet. Ska hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för jag ska tillbaka till skolan igen. Sophmores på skolan håller på med fundraising just nu så det har ordnat en filmkväll ikväll. Jag, tony och Lea ska dit och kolla, mysigt =)

Planer för helgen.... Shopping i San Francisco på lördag med Lea och Kathy, sen på kvällen ska jag troligtvis sova hos Terra med Julia från min klass. Antar att jag ska hitta på något  roligt med Tony också som fyller 18 idaag! =)




LOVE

Sara


Halloween night

Halloween blev väl inte riktigt som jag tänkt mig haha, men det var kul ändå. Gick runt kollade alla hus, tiggde godis och mötte massa folk. När vi var färdiga och mätta mötte jag och Lea Tony. Vi gick till Pheonix där det var en consert, tur att Tony fixade in oss gratis för det var så tråkigt där så vi vandrade vidare efter en kort stund.

Träffade massa folk och bara hängde lite överallt. När klockan började närma sig tolv kom Emily och hämtade mig och Meddie downtown och vi åkte till en park där massa folk var. Mötte bla Jussy och en annan Emily där, men stannade inte i parken så länge för jag, Emily och Jussy var så trötta så vi gick hem till Jussy och sov. Det var min kväll, blev aldrig någon riktig fest mend et var okej ändå. Fick se alla hus och alla utklädda människor det var en upplevelse i sig.

Me

Lea&Tony                  Jose,Romy,Alex         Me&Lea

Check how much people decorated their houses.

Me&my gangster                                Trick or Treat             Me&Sandy

RSS 2.0