Teck Nine!

Kom hem för ett litet tag sen. Var i skolan först, Erica var med mig på alla lektioner. Jag slutade skolan klockan halv ett så efter skolan körde Kara ner mig, Erica och Lea till Downtown där vi träffade Ricky som köpte biljetter till oss till konserten vi ska på ikväll. Rap konsert, det är Teck nine som uppträder här downtown. Efter att vi hade fixat biljetter (fick dom billigare också eftersom Ricky känner ägaren hihi) så gick jag, Erica och Lea till sushi restaurangen och käkade lunch. En timme senare kom Ricky och plockade upp oss igen och vi körde bara runt och lyssnade på musik. Stannade även på In n out en snabbis för att Erica skulle kunna smaka på en hamburgare därifrån för första gången, världensbästa hamburgare!

Nu sitter jag här och väntar på att erica ska bli klar i duschen så jag kan gå in och göra mig klar, måste raka benen, sminka mig, fixa håret och byta om. Börjar få lite brottom. Vi ska på förfest hos Ricky först innan konserten så måsta åka om ungefär två timmar, vilket är lite tid för mig för jag är seeeeg på att göra mig klar.
Lea kommer också över snart för hon ska va med oss ikväll.

Kommer komma hem ganska tidigt ikväll ändå, runt 10 eftersom vi ska åka till flygplatsen runt 6 imorgon bitti och FLYGA TILL HAWAII. WIHOOOOO! =)=)

Okej, nu är det min tur att hoppa in i duschen. Vi hörs efter Hawaii!!! hihihiihiiihihi

MASSA LOOOOOVE!!!! <3<3<3

My life is peeeeerfect

Jag lever i en dröm just nu. Allt är perfekt jag springer runt och kan inte sluta le, skuttar omkring och visslar och sjunger. Jag är verkligen lycklig. Idag var Erica med mig i skolan och jag visade runt henne och hon fick träffa massa kompisar. Efter skolan åkte jag, Erica och Peter till shopping centrumet och kollade i affärer. Ord kan inte beskriva hur bra det känns att ha dem här. Jag blev helt speechless när jag såg Erica och Peter på San Francisco flygplats. Vi hade inte setts på åtta månader, vi som annars ser varandra varje dag. Jag sprang till Erica och kramade henne lääänge och fällde några lyckotårar. Hihi.. Nu har jag bara skola imorgon sen åker vi till freaking Hawaii!!!

Imorgon ska vi på rapp konsert föresten, stort dansgolv med massa hiphopare! jag älskar det, ska bli kul att ta med Erica också så hon får uppleva det! Det är jag, Jussy, Lea, Erica och kanske Kara som ska gå. Sen vet jag massa andra från skolan som också kommer vara där. Kommer bli sjuktkul, älskar konserterna där.

Nu ska jag sova med min bästavän tryggt intill mig ^^. Erica ska med mig till skolan imorgon också! Det är så kuuuuul =D=D.

Godnatt <3<3 saknar er alla där hemma ^^

Solen skiiiiner!!!

Allt är underbart, det är bra väder och om två timmar åker jag, Sandy och Abby till San Francisco för att hämta upp Erica och Peppe. =D=D Jag är så glad idag, hoppade ur sängen imorse när jag vaknade. Nu ska jag bara käka frulle och göra mig i ordning SEN ÄR DET DAAAGS! Jag ska träffa Erica för första gången på nästan åtta månader!! Åhhh det ska bli så kul att ha dem här. Har städat mitt rum så det är fint när dem kommer och så städade jag och Sandy poolhuset för där ska Peppe bo.

Jag kommer gå i skolan måndag och tisdag den här veckan, tror Erica och Peppe kommer följa med, iaf en utav dagarna. Sen på onsdag åker vi till HAWAII!!!! =D.

Hoppas allt är bra hemma i Sverige!

Massa kärlek från Sara <3<3<3<3


Ihhhhh inte långt kvar nu!!!

Helluuu =)=)

Heej här kommer en kort uppdatering, hinner förhoppningsvis uppdatera mer imorgon i skolan när jag har en off period. Jag lever och är hur lycklig som helst och kan inte vänta tills på söndag när min bästa kompis och hennes brorsa kommer hit till mig =D. Ska få spendera TVÅ veckor med dom, det är helt underbart. En vecka här i cali och en vecka i Hawaii IHHHHHHHHHHHHHHh.

Mormor: Heeej mormor =D saknar dig!! <3<3 Jaa skolan går bra, den är jätteenkel här i jämförelse mot skolan i Sverige. Mycket lättare att få bra betyg här. Jag kommer ta studenten här ja =) eller jag kommer gå i cermonin och ha cap&gown och allting. Jag kommer dock inte få ett diplom för jag tar inte studenten här på riktigt, men det gör inget, allt jag vill göra är att vara där och ha på mig allting och kasta min cap i luften =) hihih.

Förra helgen var jag först på fest/middag och Jussy som fyllde 17 och i lördags var jag på en av de bästa festerna jag varit på hitills. Huset var jättefint och med utsikt över hela Santa Rosa. Stortdansolv, DJ, mat och brasa. Det var jättekul, 200 pers var bjudna och nästan alla var från våran skola så man kände igen de flesta. Festen var ute på landet så självklart hade ingen gjort sig i ordning, alla hade sina vanliga kläder på sig, jeans och en tröja (ni vet hur cowboys ser ut). Jag och Jussy var de enda som kom dit i klänning, lockat hår och högklackar. Jag höll på att vricka fötterna när jag gick på deras buckliga asfallt/stenar. Haha alla stirrade och skrattade åt oss när vi kom där. Vi är sånna utomjordingar ibland. Abby kompis sa "Its ok they are foreign´s". Visste att ingen skulle vara uppklädd men vi struntar i det för vi vill göra oss i ordning =). Iaf, festen började segt och alla satt runt brasan i början men när fotbollskillarna kom började festen. Det är så stört! Ricky kom ut till alla och skrek att alla skulle gå in och dansa. ALLA reste sig upp och sprang till dansgolvet och festen började. Riktigt lyckad fest iaf =).

Jag hittade en video på youtube av min skola här =D. Tänkte jag klistrar in den här så jag inte behöver göra en egen video och gå runt överallt och filma. Skolan är så stor så orkar inte =p. Jag har ingen aning om vem det är som filmar den här videon men det är en film på hela min skola iaf. Ni ser ena byggnaden som de håller på att bygga i filmen, den är helt klar nu så det är inga bilar eller stängles på skolgården längre som det är i filmen. Jätteskönt, de öppnade den nya byggnaden precis innan jag började här.

Min älskade skoooola!! Tror seriöst det är den bästa skolan! Händer så mycket roliga saker hela tiden =).

jätteful bild på mig men har inga andra. Den här är från jussys födelsedag =)

I bilen påväg till Roccos feeeeest!

Videos från GQ showen i skolan hihii =)



St Patricks daay

Heej alla underbara =)

Det ar onsdag morgon och jag sitter har i bibblan med Jussy. Det ar en klass som har prov har inne sa vi maste sitta vid datorn helt knappt tysta, irriterande. Kanner pa mig att det komemr bli en bra dag idag! Okej borde inte saga sa for da kommer sakert allt bli fel. Solen skiner och det ar runt 25 grader ute vill springa ut och sola!

Det ar St Patricks day idag vilket innebar att alla manniskor ar kladda i gront. Det var kul nar jag akte till skolan imorse, alla hade verkligen gront pa sig inte minst min brorsa. Haha han ska alltid vara sa overdriven nar det kommer till utkladnad. Han ar HELgron idag. Grona strumpor upp till knana, grona byxor, gron hatt, gron vaska, gron halsduk. Abby sprang i forvag till skolan for hon skams sa mycket nar han klar ut sig sadar haha jag gick stolt breve honom =). Det ar bara kul att han inte bryr sig om vad andra tycker. Pa halloween hade han pa sig en tight glittrig lila drakt med hatt och grejjer, den var tuuusen ganger varre an den grona kladseln han har idag. Iaf, jag har en gron och vit randig troja pa mig, det ar tillrackligt for mig.

Ibland ar det skont att inte ha ngn lektion pa morgonen for da har jag tid att uppdatera min blogg, chatta med folk och lasa mina mail. Pratade nyss med Nicole och Lina pa msn. Nar jag pratar med folk fran Sverige saknar jag dom bara mer och mer. Det borjar narma sig slutet nu. Det ar riktigt nara. Sa nara att STS skickade ett mail till mig om min hemresa och om jag ville beratta om mitt ar for de nya utbytesstudenterna som aker nasta termin. Jag sager bara LYCKOS dem, de har hela aret framfor sig. Jag kommer ihag i borjan, allt var sa nytt och haftigt. Jag skulle gora allt for att spola tillbaka tiden. Alla minnen jag har fran Cali. Gud nu grater jag igen, haha Jussy sitter och forsoker trosta mig. Det ar sa blandade kanslor, jag vill hem och traffa alla lika mycket som jag vill stanna har.

Iaf, 11 dagar tills Erica och Peter kommer :D:D!!! 13 dagar till Hawaii!!!! Jag ska visa dom runt har i Cali och vi ska ha sa underbart! Shopping i San Francisco, Party, Stranden och sen allt vi ska gora i Hawaii. Simma med delfiner, sola, bada, snorkling, surfa, dansa, NJUUUUTA!! Jag ska gora allt det ar med min bastavan ocksa, kan ni forsta?!.... jag kan inte. Kan det bli battre?? Jag, Lea och Erica i Hawaii. WIHUUU!!!!

Maste saga grattis har till Janne som fyller 46 pa torsdag!! Hoppas du far en suuperdag! Bad mamma saga grattis fran mig ocksa hihi =). Alskar och saknar dig!!

Pa fredag fyller min lilla Jussy 17 ar, ska till hennes hus pa fest pa fredag :D. HAPPY BDAAAY.

Nu vill jag inte skriva mer, har med att beratta men det tar jag en annan gang =)

PUSS






Så var helgen slut

Helgen har varit lugn men skön. I fredags regnade det hela dagen/kvällen så jag var bara hemma och kollade film. Gick och la mig tidigt så jag kunde gå upp tidigt på lördagen istället. Vaknade upp på lördagen och solen sken och det var perfekt väder för shopping i San Francisco så jag och jussy åkte dit. När vi kom fram var det en stor parad på market street, proppat med människor. Vi spenderade hela dagen där shoppade, jag köpte lite saker inför Hawaii :D b.la. en ny bikini och lite sommartoppar! Efter SF åkte vi hem till Juss eftersom vi hade huset för oss själva =) vi gjorde middag och kollade på film.

Idag (söndag) var det ännu finare väder! Låg ute i min nya bikini och solade hela förmiddagen hann även med lite träning på gymmet. Runt två tiden bestämde jag, Sandy och Abby oss för att åka till stranden. Det är för kallt för att bada där nu men det är ändå mysigt att bara sitta där, speciellt när det är soligt. Vi satt på stranden ett tag och sen köpte vi saltvatten godis i en liten kiosk som finns där. Vi stannade och hade en tidig middag på en jättefin restaurang som låg "i vattnet". Fick ett perfekt bord i solen och med utsikt över hela havet. Jag hade en jättegod räksallad och Sandy och Abby hade en varsinn clamsoppa plus sallad. Det blev en jättemysig dag med bara oss tjejer, inte ofta det händer att bara vi tre umgås.

JUSTE!.. Jag glömde att berätta det bästa med challengeday i fredags! Under dagen blev vi uppdelade i olika grupper, fem i varje grupp. Jag kom med Lea, två vuxna och två killar som var juniors(?). Tjejen som var "ledaren" frågade om det var någon i gruppen som pratade två språk. Jag, Lea och de två killarna räckte upp våra händer. Den ena vuxna i min grupp frågade vilka språk vi pratade och ena killen svarade "spanska", vilken många i våran skola pratar. Sen frågade hon vad den andra killen som sitter breve mig vad han pratar och han säger "swedish". Jag som alltid blir helt exhalterad så fort jag hör något som har med Sverige att göra skriker till "WHAAAAT?!". Det visade sig att hans adoptiv mamma är från Sverige men bor här i Cali. Hon har pratat svenska med honom hela hans liv så han pratade flytande men med en skånsk dialekt haha. Så vi satt där och pratade svenska med varandra och alla satt och glodde och fattade ingenting. Han åker till Sverige varannat år och vill gå på college där. Hihi jättecoolt ju!! Det är den första jag träffar i våran skola som kan prata svenska :S. Det är jätte ovanligt och det var så chockerande att den mörka killen breve mig pratade svenska. Men det var kul =).


Matpause i solen

I väntan på bussen hem

Sandy and Abby på stranden

Haha kolla hur blåsigt det var!


Myyys <3<3

Uuupdaate! =)

Heej!! =) jag tänkte uppdatera er lite för första gången på lääänge!

Idag var det challengeday igen om ni kommer ihåg vad det var? Ni vet när två personer kommer till skolan och pratar om deras hemska uppväxter och "leker lekar" och alla gråter.. Ni kommer väl ihåg när jag beskrev det i detalj förra gången?
Iaf, var på det igen idag, det var precis lika bra och häftigt den här gången. ALLA grät och jag är helt utmattad nu. Ligger i min säng med huvudvärk och vill bara sova.

Folk har sånna problem jag förstår inte, att folk kan ha sån "otur" (?!) eller vad man ska säga. Ena vuxna killen som kom och pratade, berättade om sin uppväxt. Han växte upp med en mamma, pappa och 3 brorsor. Pappan i familjen slog alla barnen inklusive mamman. Mamman hade en sjukdom och var sjuk hela deras uppväxt, två av hans storebrorsor knivhögg ihjäl en kille mitt framför ögonen på killen som kom och pratade för oss som alltså var deras lillebror. Båda brorsorna åkte in i fängelse där den ena brorsan blev dödad och den andra begick självmord. Det var alltså bara två bröder kvar, killen som kom och pratade för oss och hans lillebror. Lillebrorsan var dessutom handikappad. Iaf, så mamman skickade iväg de två bröderna till Californinen för att det skulle kunna börja om sina liv (de växte upp i Hawaii). När de bott i Cali ett tag hittar storebrorsan sin lillebror hängandes i vardagsrummet en morgon. Han hade hängt sig själv för alla mobbade honom för hans störning. Vad gör man i en sån här situation?!?!?! hur kan man ens vara så stark att man fortsätter livet efter. Jag förstår inte, det finns så starka människor! Det där var den värsta historien jag hört. Det blev bara värre och värre. När han stog där inför oss idag och berättade dethär för oss samtidigt som han skrek och grät, det fanns nog inte ett öga torrt i salen. Snacka om modig och stark kille!!!

Jag älskar challengeday. Inte för att få gråta och lyssna på andras hemska historier, utan för att du kommer så mycket närmare andra människor och dig själv. Det är verkligen en utmaning för dig som person. I början känner man sig så obekväm och vill inte hoppa runt, skrika och dansa med alla främmande människor. Men i slutet av dagen står vi alla där kramar och tröstar varandra och man känner varandra så mycket bättre. På bara 6 timmar!

Sen har vi GQ showen vi hade i skolan för några dagar sen!! Gu va roligt det var :D. Sätter in videon när jag har tid. Vi har riktiga komiker i skolan. Tror jag skrev om det här förut föresten:).

DET ÄR BARA 16 DAGAR TILLS ERICA OCH PETER KOMMER NU!! Tänker på det hela tiden och varje gång får jag dethär stoa leendet på läpparna. Jag är så lycklig och har sån tur som får vara med om allt det här.

Imorrn är det fredag yeeeey! :D. Jag ska åka till San Francisco direkt efter skolan och shooppa! har inte shoppat på år och dar. Ska kolla efter en bikini till Hawaii och ska även försöka hitta någon fin klänning som jag kan ha där! Mycket blommor och färglatt ska det vara! :D. KAN INTE VÄNTA!!!!!!!

Stämningsdödare.. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min engelska bok som jag ligger efter i, kuuul. Godnatt alla människor =)

Älskar er! Oh Tim min lillebror, jag har ett till brev till dig nu efter den här dagen. Tänker tyvär inte skicka det till dig men bara så du vet. Jag tänker på dig och saknar dig så mycket! Jag är verkligen tacksam att jag har dig LOVE.

uppdatering i bilder från helgen

Hej jag lever och allt är jättebra :) Skriver mer en annan dag, här kommer lite bilder från helgen iaf =)

Me and Crystal

Kara and me



da beaaach

GQ- me and Juss

LOVE

Forever young

Förlåt för dålig uppdatering men det är så tråkigt att sitta vid datorn och skriva när man kan göra så mycket andra saker =). I min kalender har jag hjort en nedräkning till när Erica och Peter kommer, det är bara 23 dagar kvar!! kan inte fatta, börjar nästa gråta av lycka nu när jag tänker på det. Det ska bli så underbart!! 23 dagar tills de komemr så det är alltså 25 dagar tills vi åker till Hawaii :D.

Har inte gjort ngt speciellt den här veckan, tränar som en gris nu innan Hawaii, så träna och skola är vad jag i stort sätt gjort. Imorgon är det fredag ska bli sköönt med helg. Det var Karas 18 års dag i onsdags så vi ska festa imorgon! På lördag ska jag bowla med min organisation och ska även försöka hinna med att åka till San Francisco och shoppa med Jussy. På söndag är det "modevisning" i våran skola. Det är några killar, de flesta är från amerikanska fotbollslaget. De ska ha en show i bad shorts tror jag. Ska bli kul att se!!! Det har stora poster i skolan för att göra reklam för modeshowen och bilderna ser bra ut iaf =). Showen är till för att få in pengar till våran PROOOOM! Kan klistra in några av bilderna här. Ska även lägga upp lite fler bilder från Disneyland med min värdfamilj och min mamma.



Haha.

Och så bilder från Disneyland:

I <3 CALI

Splash mountain

Abby, Pat and me infront of the castle

Gu va lycklig jag va!! Jag med min värdfamilj och mamma!

Jag, mamma och Pat <3<3<3

In the teacup with my sis and bro

Haha ok, måste bjuda på en nördbild. Såhär sprang jag och Abby runt i parken. Alla blir barn igen i Disneyland.

Me, my family and Mickey mouse =)


I love Disneyland

Kommer ladda upp många fler bilder men har inte tid för någonting just nu. Kom precis hem från Disneyland. Går inte ens att beskriva hur underbart det är där, det är en helt annan värld. Ibland stod jag bara och gapade för det var så häftigt och vackert!! Fick även spendera två nätter med min mamma vilket gjorde allt ännu bättre.

Här kommer iaf några bilder :)



Bilder säger mer än tusen ord!!!<3<3

RSS 2.0