You are not alive unless you are living!

Orkar inte skriva någonting just nu, så tänkte bara slänga in lite bilder från i torsdags, när jag och Lea var i San Francisco.


HA HA


Det finns inte så mycket annat att göra på bussresan som tar över en timme. :)

Haha asso jag är så piiiiiiinsam! Har en historia att berätta men orkar inte skriva den nu. Kan skriva en annan som hände när jag skulle kliva på bussen till SF. Om du är 18 eller äldre kostar bussen 8 dollar men är du under så kostar det bara 5. Så min brorsa talade om för mig att säga till chaffören att jag är 17 så jag inte behöver betala fullt pris. Så när jag kliver på busen säger jag, "Hi im 18" ... "Nooo 17" buss chaffören ba "är du 17 eller 18" jag blev helt nervös och sa att jag va 18 igen men ändrade snabbt till 17. Chaffören blev jättekaxig och började ställe frågor som "vet du inte hur gammal du är, eller är du van att ljuga för alla killar om att du är äldre" Så jag skulle spela smart och ta fram min svenska accent och sa "men jag är inte härifrån, jag förstår inte vad du säger" HELA bussen asgarvade åt vad busschaffören sa till mig och jag kände mig bara dum, haha, men jag kom på tillslut och behövde bara betala 5 dollar. Haha okej I guess u had to be there. Det var kul i stunden.

Kan berätta en sak till. Jag har en ny organisations ledare nu. Det sparkade den jag hade :/. Hon var bra och gjorde saker med oss hela tiden, alla gillade henne för hon var så chill, men kanske för chill. Vi hade en fest med alla utbytesstudenter, ni vet den som ni såg bilder från när vi spelade Rockband. Iaf så köpte hon alkohol till oss, vilket är SÅ förbjudet, hon har gjort flera saker med oss som är mot reglerna (dont worry i didnt drink). Nu har någon i våran organisation skvallrat till hennes chefer så det kickade henne.. Sorgligt. Hon gjorde rätt dumma saker, men även massa roliga saker som ingen annan ledare gör. Hon tog oss till olika saker nästan varje helg, en annan ledare har bara möten med sina studenr en gång i månaden. Så det är skillnad. Men mitt program ska fortsätta att ses ändå för vi 15 har blivit som en familj, tack vare Jenelle =).

Okej nu blev det en liten text iaf. Ikväll ska jag på rave feest med Angelica!!!! Puss

Fredag..?

Ligger i Leas säng nu och väntar pa att hon ska komma ut ur dushen sa vi kan aka och shoppa med Mikey. Igar var jag och Lea i San Francisco och shoppade, köpte tre nya toppar :). Efter SF kom Mikey och hämtade oss downtown och körde oss till taco bell och sen hem :).

Ikväll ska jag göra ngt med Kara, förhoppningsvis hittar vi nagon fest. ...
För dig som undrade vilken organisation jag akte med sa.. jag akte med STS :)

Puss och kram trevlig helg! Min helg startade för tva dagar sen hih!

Monday tjohej

Haha gud vad jag har varit känslig idag, vet inte varför. Började gråta två gånger, först när jag var på Wildlife lektion. Jag och Lea satt och pratade om hur det kommer va att åka härifrån och lämna alla, det var ett känsligt ämne jag började verkligen böla. Sen när vi var påväg downtown kom vi in på ämnet igen och jag började gråta igen haha. Det känns som jag ska åka hem snart, antagligen för att Erica åker hem snart :/. Så jag får panik och tror att jag också ska hem, plus att det redan har gått halva tiden och jag vet hur fort den här terminen gick. Jaja...

Efter skolan idag gick jag och Lea som sagt downtown och käkade sushi istället för att gå till gymmet, efter masten gick vi till starbucks och fikade där medan vi väntade på att Stephen skulle hämta oss efter skolan. Nu är jag hemma och måste plugga blöööö. Har en presentation i us history på onsdag som jag måste öva på nu, har inte startat med den ännu. Vi har bara tre dagars skola den här veckan, sjuuukt skönt!! vi är lediga torsdag-fredag så det blir som ett litet lov :D.

Hm... vet inte vad jag ska göra ikväll, Mikey vill att jag följer med honom till shoppingcentrumet. Kanske gör det eller bara stannar hemma. Gör vanligtvis inte så mycket efter skolan på vardagarna, är trött och kall och vill oftast bara äta och sova efter gymmet. Men eftersom jag inte gymmade inte kan jag kanske följa med honom :).

Hoppas allt är bra hemma!!

Puss&Kram


Jag och Jussy svettiga på dansgolvet efter att ha dansat i flera timmar till Jazz musik haha. Åh Mysiigt

Min lördag/söndag

Okej, så igår gick vi på basketbolls matchen. Jag tror inte bollsport är min grej, jag gör allt annat än att kolla på matchen när jag är där. Vi förlorade, det är allt jag vet. Hade kul ändå, gillar att kolla på spelarna höhö och umgås.

Efter matchen åkte jag Abby och Lea hem till oss och gjorde oss iordning för vi skulle på fest. Mikey kom och hämtade oss i sin truck och körde oss lååångt bort ute på landet. När vi var framme klev jag ut ur bilen och höll på att dö av lukten, det staaank kossa! Fattar inte hur folk kan bo där, jag trippade på tårna och försökte rädda mina mockastövlar från leran som var överallt. Vi kom in till huset där festen var och det var bara hicks där. Alla ser exakt likadana ut haha killarna har en keps, wranlers, boots och en rutig tröja. Tjejerna har utsvängda jeans, boots och en tjocktröja. Det spelade beerpong och till min förvåning var det bra musik och inte country. Så nu vet jag hur fester går till med den typen av människor, så blandade människor i min skola.

Hur som helst, runt halv ett var jag hungrig så Mikey körde mig och Lea till In n out där vi käkade en varsin hamburgare. Jag tycker synd om er i Sverige som inte har In N out, bäääästa stället, tror jag ska öppna ett när jag kommer tillbaka. Kom hem runt ett, satt uppe och pratade med Lea lite som sov kvar här innan vi somnade.

Nu är klockan snart fem här. Pratade med mamma en liten stund på skype imorse, efter det låg jag och Lea i soffan hela dagen och kollade på tv. Desperate housewives och Jersey Shore :). Ikväll ska jag nog på bio med Jose och (Lea?) är så trött idag så känner för att bara slappa hela dagen / kvällen.  Okej nu kom Abby in till mitt rum och ska berätta om sin kväll eftersom hon sov borta inatt, byyee!
 
LOVE

We lost

Me & Jose

Abby and Mikey

Life is too short to be living somebody else’s dream

Igårkväll var jag som sagt hemma hos Sigrid, en tjej i min organisation. Vi hade en get together med våran organisation som vi har en gång varje månad. Det var jättekul, älskar att träffa alla! På baksidan av Sigrids hur har de ett hus som är till för party eftersom hennes värdpappa är en DJ. Så han hade massa spel och grejjer där. Vi spelade rockband, dansade, spelade poker, åt och sen så hade de ett DJ bord så vi kunde lyssna på massa bra musik. Jaa ni har redan sett några av bilderna, det var lyckat. Vi var kanske 25 pers där, vi är 15 utbytesstudenter i min organisation, men några värdsyskon kom och några kompisar till Sigrid var också där.

Ikväll ska jag till skolan och kolla på en basketbollsmatch för första gången sen jag kom hit! :O. Det är min skola mot en annan skola i Petaluma så det kommer bli gaalet, det är då det är kul. Kommer nog hålla på till runt tio ikväll och efter matchen ska jag hem till Mari där jag, Lea och Kara ska sova över.

Trevlig helg!

Här kommer lite fler bilder från igår kväll:

Poker

Me and Gabe

Gabe and Alex in action

José


Romy and Alex

Rock baand

Alex, Gabe, Jenelle (organization representative) and me

Lea, Me, Jenelle, Romy and Abby

Me, Jenelle, Lea and Carina


CrAazZyy STUFF!!

Min familj! I LOVE U GUYS!!!








KOMMENTERA MERA!!! =)

Thank god its FRIDAAY!!

Gu va härligt med helg! Har verkligen längtat. Den här veckan har varit en pain! Spö regnat varje dag. ERICA RINGDE :D pratar i tele med henne nu! :):)

Ikväll ska jag på feest med min älskade organisation :) Puss&Kraam

Im your biggest fan, I'll follow u until u love me... papa paparazzi

Jag är sååå trött vill bara ha helg nununu! I helgen ska jag... festa, festa och sova! Uppdaterar mer senare :) PUSS



Utanför min skola, där ser ni en liiiiten del iaf ^^

En tanke till er där hemma

Jag saknar er verkligen. Spelar ingen roll hur bra jag har det här. Hemma kommer alltid att vara hemma och det är med er jag alltid kommer att trivas som bäst!


Jag älskar er <3


// Eran; Jaja Lomlom

Gabes awesome cake!!!!


Kim, Johanna, me and Stephen

Pictures from the surprise party


Stephen opening presents

"We are family"

Circle

"YMCA"

Daance

"Macarena" haha

haha in action, fulaste hållningen

Me and my bro

"Jump on it"


Weeey awesome weekend so far and its not over yet! Party tonight!!

Jag kommer vara så sluuuut efter den här 3 dagars helgen. Överraskningspartyt för min brors var mycketbättre och roligare än vad jag trodde det skulle vara, samma sak med igår på Jazz konserten som Stephen spelade. Skriver mera om allt senare har inte tid. Men dansade heeela fredag natten och igår kväll dansade jag och Jussy loss på dansgolvet till Jazz musik haha och ikväll är det Julias birtday så vi ska festa på ett hotel :D ännu en natt med dans, mina fötter värker redan! Nu ska jag gå upp och käka frukost. Hoppas eran helg har varit bra!

LOVE

Me & Johanna



Me and my girls


SUPRISE


The cake!!!

I can't explain

Idag var det Gabe´s bday, så igår åkte jag, Stephen, Johanna hem till Kim och bakade en tårta som vi gav till honom idag. Måste visa bild på den när jag får bilderna, haha det var en Italien flagga eftersom han är från Italien. I mitten var det en smilegubbe med krull, eftersom det är så han ser ut haha den blev jättebra och smakade jäääääättebra också. Så under tutorial idag åt vi tårta (eller det var morotskaka) och under lunchen hängde jag med Tony. Vi hade matkrig och kastade min skinka på alla som satt i matsalen. Det var en tjej som fick skinkan i sin soppa, men hon märkte inget så var jättekul att kolla på när hon drack upp soppan, haha eeuuw.

Det var en B dag idag vilken innebar att jag inte hade min första lektion, men blodbussen var i bibblan idag så jag kunde inte sitta där. Istället gick jag ner downtown ensam och satte mig på starbucks som vanligt. När jag skulle gå tillbaka till skolan började det störtregna såklart, därför tänkte jag att jag skulle ta en ny väg som jag inte testat förut, den kanske skulle vara bättre och snabbare. Slutade med att jag var vilsen, gick runt och försökte hitta ut från radhusområdet jag var fast i. Hittade tillslut tillbaka till skolan och mötte upp Kara för att gå och käka tårtan. Skönt att det är en A dag imorgon, älskar mina A dagar och hatar mina B dagar. Eller gillar drama som jag hade idag, men inte engelskan som är min sista lektion. Vi gör absolut ingenting där. Engelska läraren gick runt och kollade våra läxor, det tog honom heeeela lektionen att gå igenom läxan med klassen. Så allt jag gjorde i över en timme var att sitta och vänta på att få någonting att jobba med, vilket aldrig hände. Har heller inga kompisar i den klassen eftersom jag har engelska med Juniors nu mera. Satt och pratade om tecken språk med en kille breve mig som alltid är ensam. Han visade mig alla nya tecken han lärt sig i sin teckenspråkklass. Awww vad duktig du e! Så kul hade jag, ville bara att skolan skulle ta slut så jag kunde gå till gymmet och sen gå hem och äta.

Har varit helt lycklig hela dagen idag,  trots den tråkiga lektionen och regnet. Måste vara för att mamma ringde mig imorse och jag pratade med henne hela morgonen medans jag gjorde mig iordning för skolan. En annan stor orsak är nog också för att det är så fint väder och VARMT. Förutom regnet imorse har det varit jättevarmt och fint hela veckan. Har kunnat gå utan jacka och har börjat använda mina sandaler igen :D

Jag vill berätta något meer! men kommer inte på någonting att skriva. Hmm... Jag borde ta kort på skolan och runt omkring så ni kan se hur det ser ut där jag är varje dag, vill ni det?? Det är sju byggnader tror jag som vi har klasser i, eller jag bara bara klasser i tre av dem. Jag vill att något kul ska hända! Har inte hänt någon speciellt på ett tag nu. Jag längtar tills graduation och dagarna innan. Har hört så mycket saker om dagen innan graduation. Alla seniors kaosar totalt, för de ska ändå sluta skolan. Förra året sprang Bill naken runt i skolan, de högg ned ett träd och kastade i poolen och massa andra saker. Ska bli kul och se vad som händer i år haha. Synd om Bill bara som kom tillbaka haha han går fortfarande kvar i skolan nu :S.

Men jag ska inte längta till de nu utan njuuuuta av nuet, usch får stöööörsta magklumpen när jag tänker på slutet av mitt år här. Vill bara stanna tiden, det går alldeles för fort. Jag har redan varit här halva tiden nu, nejnejnej. Jag vill inte att den här resan ska ta slut ALDRIG. Jag älskar att vara här, trivs verkligen. Hade aldrig kunnat komma till ett bättre ställe, bättre familj, bättre människor. Allt är perfekt för mig här. Älskar Petaluma och allt som finns här. Önska jag kunde ta hit vänner och familj från Sverige så kunde vi alla bo här. Jag vill inte lämna något/någon. Kommer vara så hemskt att åka härifrån och lämna alla uuuuuuuusch börjar nästan gråta nu bara när jag tänker på det. Fast samtidigt ska det bli sjukt kul att komma hem och träffa alla och... aa komma HEM. Saknar alla så mycket där hemma. Jag har två olika liv, det går inte att jämföra mitt liv här med i Sverige. Det är helt olikt. Mitt liv är jättekonstigt just nu, går inte att beskriva men det känns som det här är mitt riktiga liv att jag alltid bott här och att allt som hände i Sverige var mitt förra liv. Går inte att förklara haha men jag förstår vad jag menar =).

God, den här helgen är fullbokad. Blev precis bjuden på Julias 18 års fest på söndag (vi har ingen skola på måndag). Hon ska ha fest på ett hotell här i Petaluma :D. Skööönt när hon e 18 ska hon och jag klubba! Det finns några klubbar här som man kommer in på när man är 18, vi kan inte dricka men det gör inget, vi kan ha kul ändå. Äntligen blir någon 18 med mig :D 



KÄRLEK!!!

åhh apropå ordet "kärlek" Kara ska tatuera sig snart, hon ska skriva "Kärlek" på svenska :D



Omg i thought I lost this text

Mandag och jag ar tillbaka i skolan. Sitter som vanligt i bibblan, lyssnar pa en tant som har en jattetrakig forelasning har for en klass. Onska vi kunde ha langre helger, de ar for korta just nu. Helgen var skon, i fredags var jag med Kara, Mari och Lea som jag berattde tidigare.

Pa lordagen akte jag, Mari och Kara till shoppingcentrumet och shoppade, kopte en ny sjal och snygga leggins det var allt jag hittade. Efter shoppingen akte jag hem en snabbis for att gora mig i ordning for att traffa massa svenskar hemma hos Lea. Vi hade middag dar, kottbullar, sill, leverpastej, julskinka, jag var hemma igen. Vi sjong svenska nubbevisor och jag hangde med, det var sa kul att hora svenska :D Men det later sa fult!! haha det later verkligen jattefult! for alla som var dar ar folk som bodde i sverige for 30-40 ar sedan sa nar de pratar later det som robotar, kanns som jag ocksa later sa nar jag pratar svenska, det blev jattefult sa jag pratade engelska med de istallet. Forsokte prata svenska forst men sen blev det sa mycket blandat med engelska ord fran mig och fran de jag pratade med sa det var lattare att prata pa engelska istallet, mindre anstrangade. Konstigt att det ar lattare att prata engelska just nu an svenska :S Ar fortfarande mycket battre pa svenska, men det ar bara att min hjarna e van med engelska just nu sa det ar anstrangande att vanja tillbaka till svenska igen. 

Whatever... efter middagen akte jag och Lea hem till mig for att packa mina sovsaker for jag skulle sova over hos Mari. Nar jag kom hem satt Collin, Mari och Kara i mitt vardagsrum med min familj haha suprise! Sa packade mina saker snabbt och akte till Maris hus, hon har vaaarldens sotaste lilla hundvalp som ar helt gaalen! Jag, Kara, Lea och Collin spenderade natten dar, vi kollade pa andra sasongen av Laguna Beach och bara umgicks.

Pa sondagen akte jag downtown igen och motte Jussy pa starbucks. Vi fikade i nagra timmar och gick runt i lite affarer och motte en kille hon gillar. Vi forsokte hitta en bra harsalong som fargar har billigt, vi ville gora en blond slinga, men alla sa att EN blond slinga kostar typ 500 kr sa vi skippade det. Var kall nar jag kom hem fran downtown sa tog ett varmt bad, ah onska jag lag i badet nu :/. Sandy har velat kolla pa en film med mig jattelange sa igar hade vi bada tid, sa efter badet kollade jag och Sandy pa en film. Jattebra var den men kommer inte ihag namnet.

Jag langtar tills nasta helg nu :D det ar Stephens fodelsedag han fyller 18, sa vi har fixat en overraskningsfest pa fredag! :D Det ar temat Hollywood och det kommer verkligen bli kul. sandy gar alltid in for allting sa mycket, hon har kopt MASSA saker for att gora lokalen "hollywood" spirit. Stephen alskar filmning och allt som har med film att gora, han har gjort manga filmer och ar jatteduktig, det ar hans framtida jobb. Darfor har vi Hollywood tema. Sandy bestallde en rod matta, tartab ar formad som en video camera, massa andra smasaker som har med filmning att gora kommer vara dar. Ska ta massa kort och sjalvklart kommer alla vara utkladda som hollywood stars. Jag vet exakt hur jag ska se ut sa det kommer bli sa kul :D och Stephen vet ingenting hhih. Familj och vanner kommer och vi ska vara i en lokal sa det kommer bli stort! Hoppas inte han laser det har nu haha skulle fortstora allting, men tror inte han laser min blogg.

Ah fick nyss veta att Lauren Conrad fran The Hills kommer till varan skola/downtown i Februari for a signera sina bocker i bibblan, coolt! Hoppas jag ar har da sa jag far se henne =). Jag som precis satt och kollade pa henne pa tv. Lauren gick i collage har i San Francisco tror det ar darfor hon kommer hit. Nar jag kollade pa Laguna Beach sa var det inspelat i SF det ar kul nar man kanner igen allt det filmar, likadant nar jag ser andra filmer. Det ar sa manga filmer som ar inspelade har i narheten, med Golden gate bron. Det ar ocksa flera hus har i Petaluma som jag satt pa filmer. Om ni har sett Yours, mine and ours.. huset som de spelade in filmen i ar har i Petaluma, mina grannars hus :).

Oj nu har jag skrivit for mycket, ska ata ngt nu sen har jag Drama. Pusspuss




Happy B-day cuz!!

Är jättetrött så ska sova nu. Har varit ute på stan med Kara, Mari och Lea vi käkade sushi till middag och sen vandrade vidare till Starbucks och tog en kaffe, satt och fikade i flera timmar och bara pratade, efter det gick vi till biljard hallen där vi mötte upp Julia och Terra. Hängde där för ett tag och nu ligger jag hemma i min säng :)

Ville bara göra en snabbuppdatering och säga tack till min farmor för julklappspengarna =) TACK så jättemycket! och GRATTIS till min kusin som fyller år idag.

GRATTIS Anna
, ha världensbästa dag. Jag tänker på dig här bortifrån! Massa kärlek från mig i USA!!!!

Honey im home

Jag gick aldrig på någon lektion idag. Efter att jag suttit i bibblan i ungefär en timme och 30 minuter slutade alla sin första lektion så jag satt ett tag i bibblan med några kompisar. Alla som såg mig frågade om jag var sjuk, för jag såg sjuk ut. Jag har fått en allergisk chock från min nya ansikts rengöring så var svullen runt mina ögon och alldeles rödfläckig i ansiktet och mina ögon var vattniga. Såå jag ringde Stephen och frågade om han kunde köra hem mig under rasten. Tyvärr va han tvungen att gå till sin nästa lektion så jag fick vänta tills lunch. Visste inte vad jag skulle göra medan jag väntade ytterligare en och en halvtimme på att Stephen skulle sluta sin andra lektion. Bestämde mig för att gå downtown och göra lite ärenden, var tvungen att ta ut pengar jag var skyldig Abby och hämta ut ett paket på posten. Trodde paketet skulle vara litet, men neej det var jättestort haha Tack så jättemycket mormor, Janne och Mössan!! Sitter här och äter julknäcke med Kalles kaviar :D hihiii TACK, precis vad jag behövde nu när jag inte mår så bra. Kändes som julafton igen när jag öppnade alla presenter.

Efter posten gick jag till starbucks och satt där i ungefär en timme och drack en latte medan jag väntade på att klockan skulle bli halv ett så jag kunde åka hem. Nu är jag hemma =) Det var min story om idag. Imorgon ska jag till skolan igen, hoppas mitt ansikte ser normalt ut då för vi ska ta Senior pictures haha.

Puss&Kram


I skolan... ensam

Tillbaka i skolan, tufft! Usch jag vande mig att somna sent och vakna sent nu pa lovet sa det ar sa svart att komma upp pa morgonen. Vill ha langre lov, det var sa skont och roligt!

Igar hoppade jag av Floral culture for jag ska ta en dansklass at jrcollege istallet. Sa just nu har jag bara fyra amnen, skont! Bara tva amnen varje dag. Fast sen nar jag borjar dansa raknas det som ett amne, sa da har jag fem. Tror det ar tva ganger i veckan, ska bli sa kul!! har inte dansat pa lange, har saknat det! Kara dansar redan dar sa ska borja i hennes grupp.

Ah jag ar uttrakad. Forst ar bibblan alltid proppad med folk pa morgonen, sen ringer klockan och alla gar pa lektion, alla utom jag.

Hmm, aah! biljetterna ar bokade till Disneyland i Februari med min vardfamilj, ska aven mota upp mami dar :D Laaaangtar!! Biljetterna till Hawaii ar ocksa bokade i april. HARLIGT =)

Ok antar att jag inte ska klaga pa vadret har, det kunde ju ha varit som i Sverige haha. Det ar bara det att jag vill kunna ga utan jacka, men nar jag hade det fros jag ihjal. Forstar inte hur vissa kan ga runt i tshirt har, det ar svinkallt. Borde inte jag vara van vid kylan? och inte dem som bor i Cali.


I helgen ska jag pa swedish party yeeey! Bara tanter och gubbar kommer vara dar dock, men det ar anda kul att prata svenska, speciellt nar Lea ar dar och inte forstar ngnting =) hon som alltid fortar allting annars. hihi


Åhhh uppdatering!!

Kom nyss hem från skolan, det är så kallt ute och jag är så trött hela tiden. Har inte vant mig vid att vakna så  tidigt än efter lovet. Ligger i sängen med alla kläder på och under täcket, hatar att vara kall.

Orkar verkligen inte skriva ngt och inget speciellt har hänt, förutom att jag klippt mit hår igen. Ångrar mig som bara den!!!! jag vill verkligen ha mit hår tillbaka, kan inte göra någonting med mitt hår som det ser ut nu. Det är till axlarna jag är så missnöööjd. Gå aldrig till en frisör som inte pratar samma språk som du gör!! tips

Tur att det växer ut igen och att det finns toffsar =)

Kara&Sara


Haha jag och Kara köpte likadana tröjor senast vi var i SF. Bestämda att vi båda skulle ha dom i skolan idag. ALLA påpekade det. Cuuuute!

Spent the entire day in San Francisco with Kara


Me & Kara <3<3

Hemma igen

Andra inlägget idag, inte illa. Hemma igen från bowlingen. Jag tror inte någon av oss riktigt kände för att bowla, spelade bara ett spel och jag vann såklart! Vi längtade bara tills spelet var slut så vi kunde åka och käka. Men vi kunde inte bestämma oss vad vi ville ha både Taco bell och in N out lät bra så jag, Kara och Julia åkte först till Taco bell och käkade en burrito där sen åkte vi till in n out och hade en hamburgare. Sen åkte vi bara runt downtown och lyssnade på musik till de körde hem mig.

Har inte uppdaterat på så länge innan de här två inläggen så tänkte berätta liite vad jag gjort under lovet. Kvällen innan nyår sov jag och Julia över hos Terra, vi var med deras kompis Jeff och Terras kille hemma hos Jeff den kvällen. Dagen efter var det nyår, mötte massa kompisar downtown och gick runt, inget speciellt hände. Smet in på en klubb men blev utkastade av vakten igen. Så vi firade tolv slaget utanför en klubb haha vi hörde iaf musiken och kunde se genom rutan hur kul de hade där inne. Åh när jag äntligen fyllt 18, så ska det vara 21 här haha. Ehmm dagen efter nyår sov Kara över här, vi kollade film och bara tog det lungt. Dagen efter det vilket var igår hade vi middag här hos mig, min familj hade en annan familj här och jag hade tre kompisar över Lea, Jussy och Johanna, vi spelade spel, vuxna mot barn och käkade middag. Jussy sov över den kvällen :) Sen idag, jaa... har redan berättat om idag.

Imorgon ska jag upp tidigt, eller tidigt och tidigt, jag ska upp 10 vilket är tidigt för mig för har gått upp runt 1 varje dag de senaste dagarna nu på lovet. Ska ta bussen till San Francisco med Julia och Kara för shoppiiiing!


Kara and Julia i bowlinghallen

Julia and Me, jättedåligbild men ändå


A new year

Wohooo, första uppdateringen i år! Hoppas ni alla hade en bra nyårskväll. Min var bra saknade raketer bara. Kan inte skriva så mycket nu för måste gå igen. Ville bara göra snabb uppdatering och önka er alla en god fortsättning. Nu ska jag iväg och bowla. Min värdsyrra ska på date med en kille för första gången nu så hon ville att jag skulle med hihi gulligt, så jag, Abby, killen, Kara och Julia ska åka och bowla nu.

Sista kvällen vi kan göra ngt nu innan skolan börjar igen på tisdag. Aaah jag vill ha mer lov!! Det här lovet har varit sååååbra! Har haft jättekul.

Dinner at my house with some friends. Me and Juss <3<3<3


New years eve, downtown with the girls <3<3<3

Lea, Kara, & mee <3<3<3


RSS 2.0