Svar

Mormor: Va har du skickat ett paket? :O neej jag har inte fått något :/ får kolla upp det, när skickade du det? Gott nytt år! saknar dig <3<3

Mami: Haha jag vet mamma, säg det en gång till. Love u

Bibbi: GOTT NYTT ÅR BIBBSAN :D <3<3<3 saknar dig


Nice daay!

Igår kväll åkte jag Sandy och Lea downtown och kollade på bio "The blind side" sååå gullig film, ni måste verkligen se den grät och skratta, den var verkligen jättebra! Tror inte den har kommit till Sverige än dock. Lea sov kvar här och på tidigt på morgonen idag åkte jag och Sandy till en liten mysig stad ungefär en halvtimme från oss. Eftersom resten av familjen var i Tahoe och åkte snowboard passade vi på att ha girlsdayout. Vi gick runt i små gulliga butiker och åt lunch, jättemysigt! 

När jag kom hem hade jag preciiis missat ett samtal av mamma, jag räknade ut att det klockan var två mitt i natten hemma när mamma ringde så jag blev lite orolig, vad gjorde hon uppe så sent?! Jag ringde tillbaka till henne och självklart var de hos Annika och Per och festade. Haha så pratade på skype med hela familjen, saknar er så mycket! Det var kul att se och prata med er allihopa.

När vi la på var klockan fyra på morgonen deras tid, så det var dags för alla att sova. Men inte för mig eftersom klockan bara var sju på kvällen här. Jag ringde Julia som bara var hemma med Terra och chillade, så det kom och hämtade mig. Vi hängde i Julias hus först, spelade rockband och pratade sen åkte vi till en biljardhall där massor av ungdomar hänger när det är dåligt väder ute som idag. Finns massa olika spel, bar och musik. Första gången jag var där, det var kul faktiskt. Vi hann spela lite biljard innan Julia körde hem mig igen. Nu ligger jag i sängen, ska upp tidigt imorgon för att skypa med mamma och för att medverka i Spehens reklamfilm. Dum sak att lova så tidigt på morgonen, jag vill ju sova länge. Menmen nu har jag sagt det så, vet inte riktigt vad jag ska göra i reklamen bara dansa lite i bakgrunden typ.

Ok nu är jag trött godnatt <3 LOVE


Home sweet home

Nu är jag hemma från Santa Barbara. Hade det jättebra där och Sandys familj är hur gulliga som helst. Vi kom dit onsdag eftermiddag jag tog det lungt ett tag. Sen kom hela släkten dit på kvällen vilket består av, Sandys syrra med man, Sandys andra syrra med man och två barn plus en hund, nana och papa med hund och min familj med vår lilla hund. Vi öppnade en present var den kvällen och spelade ett spel. Sov kvar hos nana och papa den kvällen.

Sen dagen efter var det strålande sol ute så barnen plus Sandy gick och spelade tennis på tennisplanen i området. Kändes konstigt att spela tennis i shorts och linne utomhus dagen innan julafton, men det var varmt och skönt! På eftermiddagen åkte vi till kyrkan. Första gången jag var i kyrkan, när det inte är dop, konfirmation, bröllop eller begravning. Det var lite speciellt, katolsk kyrka också. Det var faktiskt inte lika tråkigt som jag trodde att det skulle vara. Sandys Släktingar går till kyrkan nästan varje dag och jag kände mig så oksäker där inne haha. Kändes som jag skulle göra något fel hela tiden. Alla runt om kring mig sjöng med  till alla sånger och gjorde alla gester hela tiden. Jag däremot:

  • Missade vattnet alla tog i entren
  • Efter att vi stått upp och sjungit satte jag mig bekvämt ner på bänken igen tills jag såg hur alla gått ned på knä och satt och bad, så jag rusade fram och härmade de andra.                                                                            
  • När vi skulle ta natt varden glömde jag att säga "amen" innan jag tog brödet, gick runt med det i handen innan Sandy viskade bakom mig att stoppa det i munnen.

Efter kyrkan åkte vi till Sandys syrras hus käkade middag och öppnade presenter från henne och hennes man. Jättefina presenter både inuti och utanpå, ville nästan inte öppna mina paket för de var så välinslagna med rosetter och hotglue istället för tejp. Den kvällen sov jag över hos kusinerna med Abby, vi kollade på Hangover! omg jag älskar den filmen sjuktrolig. Carlos gör hela den filmen haha! iaf...

Sen kom fredagen, JULAFTON! vaknade upp hos kusinerna och tomten hade varit där under natten! Fem strumpor hängde framför brasan fulla med presenter, en strumpa till varje "barn" mig, Abby, Stephen, Brandon och Carlie. Efter att vi öppnat julstrumporna gick vi över till nanas och papas och åt frukost och öppnade resten av alla presenter under granen som vi väntat på i flera dagar. Vi satt i ungefär 3 eller fyra timmar och bara öppnade presenter, det var sååå mycket presenter. Jag fick jättemånga och fina presenter blev suuperglad. Jag hade min egna julstrumpa med mitt namn på hängades på väggen som nana sytt till mig, gulligt!!! =). Vi åt julmiddag på kvällen, Mexikansk mat och senare gick jag, Brandon, Abby och Carlie över till Brandon och Carlies hus och kollade på en film, kommer inte ihåg namnet men den var jätterolig den också.

Sov länge den natten, alla hade redan ätit frukost och var redo för bowling när jag vaknade. Så jag klädde på mig snabbt och sedan åkte vi och bowlade, GISSA VEM SOM VANN 2 spel av 3!! =) Vi spelade även lite spel som fanns i hallen, sedan släppte Pat av mig, Abby och Carlie i Santa Barbaras shopping centrum men vi hittade inte det vi ville ha så vi åkte vidare till downtown där vi shoppade massa saker. Gud jag älskar verkligen Santa Barbara, det är ett perfekt ställe att bo på. Varmt hela tiden, bra shopping, härlig strand, jättemysiga områden och bara någon timme från LA, vad mer kan man begära!

Så imorse vaknade vi tidigt och åkte hem runt 9 på morgonen. 6 timmars bilfärd med mig i mitten, såklart "eftersom jag är minst". Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film. Imorgon ska jag försöka hitta på något roligt. Ska träffa Lea iaf det är en sak som är säkert. Har inte träffat henne på hela lovet eftersom hon åkte till disney land och sen när hon kom hem åkte jag, men nu är vi båda hemma.


På tisdag åker Abby upp till Tahoe för att åka snowboard, men jag ska inte med. Vet inte varför känner inte för att komma till snö just nu, istället ska jag och Sandy åka till ngn mysig stad några timmar härifrån, shoppa och äta. Det låter roligare tycker jag. Tror jag och Jussy ska åka upp till Tahoe snart ändå, ska försöka göra det, det här lovet för hennes familj har en stuga där som vi kan bo i.

Ah föresten snart är det nyår, ska bli kul att se hur nyår är här. Har hört att det inte är värsta grejen här, tror det är större hemma i Sverige. Men ändå, jag hoppas på någon rolig fest. Om inte det så lär det vara crazy i San Francisco.

Tänkte på en sak, jag tror inte den här resan har gjort mig mognare, tvärtom. Haha sorry mamma och pappa. När jag träffade mamma i Utah undrade jag om jag hade förändrats någonting men allt hon sa var att jag blivit barnsligare (min gulliga mamma). Så jag tänkte efter och det kanske stämmer. Jag umgås nästan bara med yngre människor här, jag är äldst i min organisation och i skolan är de flesta 92:or. Sen hemma  hänger jag alltid med Abby som är 94:a om jag inte har någon kompis över. Men jag har kul iaf, det är det som räknas! Kvällen innan vi skulle åka till Santa Barbara sov jag och Abby i mitt rum och gick till köket mitt i natten som vanligt för att hitta något gott att äta. Så när vi står i köket tänds lampan utanför huset, den lampan tänds bara om det är någon där utanför. Jag och Abby peed our pants! Dök ner på golvet fort och satt ihopkrypna i ena hörnet av diskbänken. Ingen av oss ville gå upp för det är fönster överallt och ni vet, när det är mörkt ute och ljust inomhus ser man ingenting. Det kändes verkligen som  någon var utanför och kollade på oss. Vi satt där ett tag och åt vårt lilla snacks som vi hann ta innan vi dök ner. Efter ett tag kom Abby med iden att kråla oss till ena fönstret där hennes BB gun var. Så jag höll hennes hand och låg och krålade på golvet, tog geväret och sedan krålade till mitt rum med geväret på axeln. Tänkte bara på vad Pat eller Sandy skulle säga om de kom ner och såg oss där, störda.

Oj jag tror det här är den längsta texten jag någonsin skrivit. Godnatt, hoppas ni hade en bra jul! Jag ser fram emot att se videon papi <3


Stephen and Cooper!! Kiss pause och vin smakning på vägen till Santa Barbara

Jag hade tråkigt i bilen när vi väntade på Sandy och Pat som provsmakade vin i miljarder år (Abby körde oss, känns så fel när hon som är 3 år yngre än mig kör bil).

Saaandy påväg till kyrkan

Kyrkan

Nana&Papa snålar inte med julbelysningen utanför huset

Okej så kolla på hennes paket, jag fick det finaste!! hihi

Paket under granen och där saknas en tredjedel också. Hav av presenter

Sandy at Ninas house :)

Stockiiiings! aww ett paket är ivägen för min, den finaste och största av de alla hade en snögubbe på iaf

Abby, Brandon and Stephen chillin


Im here

Hej kom precis till Santa Barbara for ungefar en timme sen. Har suttit i bilen hela dagen sa ar sa trott och seg. Jag sitter har hos nana och papa (sandys foraldrar) helt ensam i ett rum, kul :P Alla lamnade mig nar vi kom fram. Abby drog till kussinerna och kakade hamburgare medans sandy och hennes foraldrar akte for att kolla pa deras hunds graduation haha weird. Jag kande for att stanna hemma tillsammans med Pat och Stephen, vilken jag inte skulle ha gjort. Stephen tog fram sin bok och Pat satte pa nyheterna, dar satt jag pa golvet ensam och forsokte fa Stephens uppmarksamhet. Nu hittade jag iaf en dator sa jag underhalla mig ett tag.

Tror alla kommer tillbaka hit snart, de borde dem. Vi ska kaka middag har och sen ikvall ska vi borja oppna lite presenter, vet inte varfor vi ska oppna ikvall. Det har sjuuuuukt mycket presenter, skojar inte och jag har fatt min egna stocking som nana har sytt med mitt namn pa. Fick aven en liten prydnadsak att hanga i granen med mitt namn pa som jag far ta hem senare. Jattesota.

Tror jag sover har inatt far jag e sa trott, fick inte sa mycket somn inatt. Annars kommer jag spendera alla andra netter hos kusinerna nagra hus harifran. Haha sjukaste natten jag och Abby hade. Ok maste ga nu skriver senare pusspuss

Santa Barbara next

Förlåt för jättedålig uppdatering. Imorgon bitti åker jag till Santa Barbara för att fira jul. Kommer hem igen på söndag. Puss på er alla hoppas ni får en underbar jul! <3

GODJUL!

Lite bilder från dagen in the city with Juss =)


My twin





Christmas in San Francisco


Kul att ingen åkte skridskor när jag skulle ta kort

bilder från utah och last night


Jag på bussen påväg till flygplatsen för att träffa mamma:D
 
Utah tagen från planet. Att folk ens bor där?

Det där är lycka


Mamma redo för shoppig


Me and Lea redo för conserten



MWUOOOAAH!

wihuuu.. höhö ego pics

Åhhh, fredag nu och skolan är över!!!! Såå skönt, lov i två veckor nu. Sitter och väntar på Stephen nu om skaköra mig och Lea till konserten.Pusss ha en bra weekend!!! <3<3

Im sick of school noooow

Snabb uppdatering.

Sitter i skolan nu med Kim. Gu va jag ar trott pa skolan just nu, vi har haft miljoner test nu sista veckan innan juul. Ska bli sa skont med lov i tva veckor. Aker till Santa barbara over jul ocksa sa da far jag sol, niice.

Min nasta lektion ar drama, jag har en presentation att halla och en scen att framfora... jag kan inte nagra av mina meningar, jag har ca 20 minuter pa mig att memorisera tva A4 papper med lines. Ahh jag kommer do dar pa scenen.

Imorgon (fredag) ska jag pa  rapp-konsert igen. Andre Nikatina kommer och upptrader. Maste ga nu bye  Puss

It could not have been better

En helg full med skratt och tårar. Jag hade världensbästa helg med världensbästa mamma. Det kunde inte ha blivit bättre, jag var den lyckligaste tjejen i världen. Kan posta bilder och skriva mer om vad vi gjorde en annan dag. Nu är jag hemma i Cali igen, är helt slut så ska sova nu. Back to real life again, har finals veckan som kommer så det blir till att plugga, plugga och plugga.

Jag fick alla era presenter som mamma tog med sig. Tack så jättejättemycket!!!! Älskade allting, alla smycken, plånboken.. jättefint alltihopa!!! Haha jag och Sandy kolla precis på videon från er pappa, tim, Willian och Annika haha jag skrattade så mycket. Hur fick ni långa mannen i centrum att säga sådär haha det var perfekt! Jättekul verkligen tack!! Sjuktgulligt!! Blev alldeles tårögd när ni kom in i mitt rum med brickan med flaggan på. Kul att ni filmade runt så mycket i Tyresö också fick jag chansen att visa Sandy endel av hur jag bor :D

ÄLSKAR ER ALLA SÅ MYCKET <3<3<3<3<3<3<3

Tack för en underbar helg mamma och tack ytterligare en gång för alla presenter allihopa!!


Utah here I come

Jag kan inte förstå att imorgon är jag i mammas famn. Jag är så glad och exalterad just nu.

Bussen till flygstationen går klockan sju på morgonen så måste gå upp tidigt. Kommer landa i Salt Lake City ungefär vid 11 tror jag, kommer antingen få vänta på mamma där ett litet tag eller så är hon redan där när jag landar. AHHHHH!!!!!! Det ska bli sjuktskönt att träffa henne, saknaden är så stor. Vi ska spendera hela helgen tillsammans i Salt Lake City, kanske shoppa lite, jag vet inte bryr mig inte heller vad vi gör så länge jag får spendera tiden tillsammans med mamma.

Igår öppnade jag alla presenter från familjen och Lea. Jättefina presenter jag blev jätteglad. Abby och Stephen hade gått ihop och köpt presentkort hos en massör, ska bli häärligt att utnuttja den någon dag. Annars fick jag en kjol, smycken, nagelack, blommor och choklad. Fick även en present med posten som min lilla mormor hade skickat, jättefina smycken tack så jättemycket gulligt!!!


Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt ha en jättebra helg, det ska jag ha! :D Puss&Kram<3


Me&Lea <3

Me, Abby and Lea
v
My happy birthday cards and flowers ^^

My cute sister

Var tvungen att ta kort på det här, Abbys söööööta födelsedagskort till mig. Hon var dock tvungen att förklara meningen "and alot of fun when you are home" för jag fattade inte riktigt, men hon menade eftersom jag är 18 nu så kommer jag kunna paarta när jag kommer hem!!... om ni också hade svårt att förstå =).


hihi


Jag och min choklad tårta som Johanna hade bakat till mig idag, jättegullig!!

Det var en bra skoldag, alla va jättesöta och kom ihåg min födelsedag. T.om. min engelska/drama lärare var snäll. Han är vanligtvis ganska bitchig, han tror han är något och är inte alltid så trevlig, trodde inte han gillade mig men idag berättade han hur mycket han tyckte om mig och vilken underbar person jag är aaaw, det värmde.

Tack allihopa både i Sverige och här i USA!! <3<3

Nu väntar jag bara på att resten av familjen ska komma hem och Lea så ci kan äta middag och jag kan öppna presenterna:D:D:D 

Taaack sa jattemycket for alla gratulationer

Godmorgon! Sitter i skolan igen. Idag ar det inte vilken dag som helst... DET AR MIN 18 ARS DAG!! Vaknade upp av massa meddelanden, telesamtal och hade aven fatt nagra vykort. Jag horde ocksa att nagon var utanfor min dorr och fixade med nagot, sa stannade kvar i sangen lite langre for ville inte forstora nagot. Nar jag senare gick ut fran mitt rum hangde hmm hur ska jag forklara.. Sandy hade hangt lila remsor over min dorr och pa golvet lag "happy bday" partyhattar. Sandy gjorde i ordning min favorit till frukost Cinnamon buns I LOVE, jag fick ocksa birthday tallriken att ata ur dar det stod "today is a special day" eller nagot liknande. Iiiih tack sa jattemycket for aallting! Alltid lika kul med fodelsedagar.

Vill ocksa bara saga att farmor Gunborg  och fam. Nordlander, jag har fatt era vykort. Taaaack!!! <3<3 Supergulligt :D.

Vet inte vad som kommer handa idag i skolan, kom precis hit. Jag har drama och sen engelska, sen ska jag hem. Lea kommer over och kakar middag med mig och familjen ikvall och da ska jag fa oppna alla presenter :D:D..

Hoppas ni haft en bra dag hemma i Sverige, LOVE!!

Today is the day before my big daaaay!!

Kom preciiis hem, min områdesrepresentant tog mig till ett ställe där det gjorde pedikyr.. Tack Jenelle för den fina födelsedagspresenten. Så nu är mina fötter jättemjuka och mina tånaglar är jättefina rosa med blommor på, lagon tills jag ska träffa mamma :D

Imorgon fyller jag 18 år, kan inte förstå att jag är så gammal redan ^^ eller i Sverige är min födelsedag redan idag eftersom klockan är över tolv där hiih, ääääälskar att fylla år! Ska bli kul och se hur min födelsedag kommer se ut här borta.

Och... Mamma och Erica mobba mig inte för mina tår nu lol

In school

Sitter i skolan nu med Tony i bibblan, B day idag sa har inte min forsta lektion... hmm... inget nytt har hant, var bara hemma igar, pratade med Erica i tele i over tva timmar :) Idag vet jag inte vad jag ska gora antagligen bara ga hem och tare lugnt. Har drama nasta lektion, ska spela in en sketch tillsammans med en annan tjej infor klassen och kameran.

Nu kom en kille inspringandes och sa att det var sno pa bergen lite langre bort, alla blev helt exalterade och sprang ut for att se lite sno. Haha omg! det ar bara sno :P

Puss&Kram

My birthday dinner

Kvällen var toppen igår! Jag hade jättekul och fick massa fina presenter! :D Thank you all!! Haha alla sjöng ja må hon leva på sina språk så jag fick höra sången på kanske 7 olika språk och sen avslutade alla med engelska.
Fick världens sötaste brev från min värdfamilj också :') LOVE U ALL!!!!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, söndag och det regnar ute... de säger på nyheterna att det ska snöa här inatt!! jag kom till California och kan inte bli av med snön?!?!!? vad är det här. Det ska snöa för första gången på typ 10 år, jag har sån tur!

Kom precis hem från brunch.. Gabe´s mamma tog med mig ut till frukost/lunch gölligt :)


Weekend lovely weekend!

Tack för alla gulliga kommentarer på förra inlägget! haha var inte meningen att göra er ledsna :'). Fredag kväll här nu klockan är tio och jag ligger i sängen :S.

Var i skolan innan idag, hade wildlife på morgonen vi dödade möss och matade ormarna, mysigt. Jag höll också i en av ormarna för första gången. Faktiskt ganska gullig, den miinsta och snällaste av dem :). Fick också höra några dåliga nyheter :( Tony byter skola nu efter den här terminen, han är den Amerikanen jag umgås som mest med....tråkigt!!! så vi går bara i samma skola några veckor till, AH. Vem ska jag hänga runt med i skolan nu?!

Efter skolan åkte jag hem chillade ett tag med Abby sen ringde Terra och frågade om jag ville komma ut och hänga med henne och Julia. Så de kom och hämtade mig och vi gjorde inget speciellt åkte runt i bilen och dunkade musik, jag, Julia, Terra, Terras pojkvän och hans kompis (kommer inte ihåg namnen). Efter någon timme åkte jag hem för Lea var hemma hos mig och väntade, vi två kollade på film hela kvällen och bara tog det lugnt.

Imorgon kommer massa kompisar på middag för att fira min födelsedag som är den 9 december. Så tog det bara lugnt ikväll så jag är utvilad imorgon, ska bli kul! Har inte träffat några av de på ett tag heller så ska bli kul att träffa alla igen:).

Godnatt Sverige.

LOVE

Oh my!!

Jag vet inte hur jag ska förklara det här. Den här dagen var en av de mest känslosammaste, coolaste, bästa, härligaste, sorgligaste, mest underbara, värsta, skönaste dagen i mitt liv! Jag kom in i det där rummet som en människa och lämnade det som en ny, jag kände mig totalt förändrad. Hur nära folk jag kom idag är otroligt, hur endel människor har det, vad de går igenom varje dag. Att vissa ens kommer upp på morgonen och går till skolan varje dag är otroligt. Det är så många människor, de är överallt, runt omkring oss hela tiden som bär på djupa hemligeheter, familje problem som vi aldrig får reda på. Vi tror allt är bra med dessa människor för det döljer allt inom sig. Att endel elever i min skola inte har råd med mat varje dag, att det blir slagna eller ser på när någon familjemedlem blir slagen varjedag... jag hade ingen aning om det och jag skulle aldrig kunna lista ut det om jag kollade på personen, inte fören jag sätter mig ner och lär känna honom/henne. Folk har så hemska historier, så hårda liv men ändå är de så starka. Jag ska helt ärligt aldrig dömma någon igen, aldrig prata dåligt om någon för idag såg jag något jag aldrig sett förut, innerst inne är vi alla precis likadana.

När jag kom in i salen idag kände jag mig obekväm, jag kände ingen där. Jobbigast blev det när vi blev uppdelade två och två. Jag kom tillsammans med en tjej jag aldrig träffat förut, och våran uppgift var att sitta och stirra varandra djuupt in i ögonen, kanske inte låter så svårt, men det är det faktiskt. Det kändes obehagligt, men i slutet av den här dagen var vi alla som en stor familj och jag tror jag aldrig känt mig så bekväm tillsammans med ca 50 nya människor. Under sju timmar hade vi delat alla sorters känslor, kärlek, sorg, glädje, vänskap...

I början trodde jag att jag var stark jag tänkte "jag kommer inte gråta, jag gråter nästan aldrig". Idag grät jag sju timmar i sträck, jag hade så fel om mig själv. Jag tror inte någon lämnade den där salen idag utan att fälla en tår, det var facinerande att se hur det "tuffa" Americanska fotbollsspelarna satt och grät, de som alltid ser så starka och hårda ut. 

Vi spelade spel, dansade, delade känslor, hemligheter, lyssnade på musik, kramades, fanns där för varandra. Ett spel gick ut på att alla var stod bakom en linje och ena tjejen som höll i allt sa ett påstående tex "jag har blivit retad av någon i det här rummet", "jag har gått igenom en skiljsmässa" och alla som har gått igenom det hon sa ställde sig på andra sidan linjen. Alla som stod kvar skulle då visa sin kärlek och support till de som klivit över linjen genom att göra ett "I feel you, I support you.." tecken. Ett tecken med handen som vi använde hela dagen. Påståenderna blev djupare och djupare, folk var så modiga och det var inte ensamma! Det var jättemånga som delade samma händelser eller problem som man inte hade någon aning om.

I slutet av dagen gick folk upp på scenen och berättade hur det skulle förändra världen till ett bättre ställe, folk bad om förlåtelse, endel tog upp sina vänner på scenen och berättade för dem hur mycket de betyder för dem... innan det är försent. Det var några stycken elever som var riktigt modiga, det var en kille som gick upp på scenen och kallade upp en annan kille som han kallat elaka saker under två års tid och hånat honom inför folk. Han kollade killen han varit elak mot rakt in i ögonen och inför all publik bad han om förlåtelse för allt han gjort och att han aldrig mer ska göra om det, de gav varandra en kram och alla i publiken visade våran käröek genom att göra tecknet.

Allt det här kankse låter jättetöntigt nu när jag skriver det och ni läsere om det, men jag lovar hade ni varit där idag hade ni varit precis lika berörda som jag är. Under dagen bad de oss att sluta våra ögon och tänka på en person som betyder allt för oss, någon som vi avgudar, det kunde vara någon som inte längre finns kvar hos oss eller någon som fortfarande levde, vem som helst, sen skulle vi skriva ett brev till den personen som vi tänkte på. Mitt brev var till min lillebror Tim.

Lovade mig själv och alla i gruppen idag att berätta för er mina vänner och min familj hur mycket ni betyder för mig och hur glad jag är att jag har er, vet inte vad jag skulle göra utan er!

Tack :) <3

LOVE Sara


Mixed

Idag var första dagen jag var i skolan på en vecka kändes som jag inte varit där på jättelänge. Först hade vi ledigt i tre dagar sen kom helgen och sen var jag sjuk mån-tis, men nu är jag bra igen!! :D Var skönt att vara tillbaka till skolan igen, hatar att vara hemma hela dagarna sjukt långtråkigt.

Igårkväll var jag i skolan och åt långbord och hade tårt auktion, det var Abbys FFA (Future Farmers of America) som anordnade allt haha. Tänkte inte gå först men eftersom jag var så uttråkad efter att bara legat hemma framför tv:n hela dagen bestämde jag mig för att följa med henne dit ändå. Maten var god och det var kul att kolla vad de sålde tårorna för... helt SJUKT! sen dyraste tårtan såldes för 3500 kr, jag trodde det var ett skämt först. Det var inga fina tårtor heller, bara vanliga som eleverna bakat. Men det var mer som en donation till klassen för pengarna går till deras kassa, men ändå 3500 kr.

I skolan hade vi Rally för att bli peppade inför basketbollsmatchen. Temat var killar mot tjejer, lärarna hade mattävling tjejer mot killar. Det roligaste var när Cheerleader tjejerna battlade mot basketbollskillarna, tre STORA killar från backetbollsteamet kom inspringades, kastade av sig kläderna och hade bara tighta cherleader kläder på sig, vilken är en tight magtröja och tighta korta shorts. Vet inte om jag tycker de såg så sexiga ut när det försökte dansa som cheerleader tjejerna i deras kläder men kul vare.

Imorgon har vi "challengeday" i skolan. De som ville kunde skriva upp sig på det, vi ska vara i gympasalen. Vet inte exakt vad vi ska göra, prata om mobbning, tror det är ungefär som i Mean girls ni vet när de står på scenen och säger förlåt till alla och sen faller bakåt och alla tar emot dem, fast jag tror inte vi kommer falla dåra. Men det ska bli intressant... Specielt eftersom min kompis Shannon blev tvingad att gå dit, vill se varför. Tror hon måste erkänna något och säga förlåt haha.

På lördag ska jag ha middag här för att fira min 18-årsdag som kommer onsdagen därpå. Vi blir runt 20 pers här ska bli riktigtkul! Vet inte vad jag ska göra för min riktiga dag ännu bara, tror jag ska ut och äta med några kompisar från skolan och sen gå hem och bara hänga kanske, finns inte så många andra alternativ eftersom jag har skola dagen efter. Men det låter nice ändå :) Sen helgen som kommer efter flyger jag till Utah där jag SKA JAG TRÄFFA MIN MAMMA! Så hur jag än gör kommer jag få världensbästa födelsedag.

Ikväll ska jag på smyck-party, Sandys kompis ska ha öppethus där hon säljer massa smycken så jag, Abby och Sandy ska snart åka dit och ta en titt :).
 

Puss&Kram!






RSS 2.0