HAPPY HALLOWEEN!

Äntligen! :D ligger i sängen med Lea vi vaknade nyss. Ska snart göra oss i ordning och åka downtown och köpa en konstym till ikväll. Sen blir det paaarty! :D

Hade kul igår var på haunted corn maze, men skriver mer om det sen vill inte vara osocial nu :)

Puss, hoppas ni får en bra Halloween.

LOVE

Sara

H-A-L-L-O-W-E-E-N

Aaah inte långt kvar nu!!! jag ser fram emot lördag så mycket, hoppas allt blir som förväntat om inte bättre. På kvällen ska jag gå till D street där HELA Petaluma är samlade för att fira Halloween. Folk går trick or treat, festar och alla hus är dekorerade sjuuuukt mycket. Jag har redan sett ett hus och det var det mesta jag sett, hela huset var fullt med dödskallar och halloween saker, men det ska tydligen inte vara någontin jämfört med husen som jag kommer se på lördag. Husen på D street kommer stå öppna för alla, folk dekorerar sina hus, har stora projektorer och visar filmen i trädgården och har egna spökvandringar i deras hus.

Ihhh. Jag ska gå dit med Sandy och Pat men sen ska jag möta upp massa från skolan som kommer vara där. Hela skolan kommer vara där och festa, åh det ska bli så kul! Vet att jag ska möta upp Tony och Micah och sen gå på fest någonstans med dem. Är bjuden på miljaaaarder fester hihi.

Men är fortfarande inte säker på vad jag ska vara hmm, om jag inte kommer på något bättre ska jag och Tony klä ut oss till nördar.. det blir nog bra.

Imorgon (fredag) ska alla utbytesstudenter från min organisation ha middag hos Jenelle kolla en skräckfilm och sen gå till haunted corn maze. (En labyrint i ett majsfält med folk som skrämmer en) vet inte hur jag ska förklara det bättre. Det låter kul men jag är inte säker på om jag vill gå, för det är en dans downtown som jag vill gå på och en tjej i skolan ska ha cocktail party som jag är bjuden på, det låter också roligt. Haaard!

Börjar bli trött nu, måste vara pigg imorgon ska uppträda i drama klassen. Jag och en kille i klassen har en scen vi ska framföra. Jag är en therapist och han är en kille som behöver hjälp. Hoppas det går bättre den här gången än mitt förra framträdande. Har aldrig haft så här mycket framträdanden och presentationer som jag har här. Känns som jag har något varje vecka, inte van vid det, speciellt inte på engelska.

Så nuuu ska jag sova och sorry för dålig uppdatering av bilder föresten men lovar, det kommer komma fler efter den här helgen. PUUUSS


Drug free is the key

Hey! :)

Ligger i min säng och chattar med min lillebror just nu, OJ vad jag saknar dig Tim! ... Ska snart gå och lägga mig börjar bli trött nu.

Igår kom jag hem från skolan och tre stora kartonger var utanför ytterdörren, en till mig, Abby och Stephen. Vi öppnade kartongerna och såg att de var proppade med halloweengodis!! Det var Nana och Papa (sandys föräldrar) som skickat dem till oss, hur gulligt som helst.

På tal om ingenting, drogfri vecka nu i skolan. Det är såå vanligt med droger här så det är läskigt :S jag menar "drogfri vecka" säger allt. GODNATT =)

GRATTIS EA LA FEA PÅ 18 ÅRS DAGEN!
HA DET BÄST, I LOVE YOU<3




Update

Heeeey Sweden!!
Försökte nyss ladda upp en film här på bloggen, en film när jag visade hela mitt hus som jag bor i. Eftersom några av er ville se det. Meeeen tyvärr, jag såg att jag filmat allt upp och ner när jag skulle lägga upp den här. Ska försöka göra en ny så snart som möjligt.

Vill också passa på att tacka Bibbi, mamma och Patrik för era jättegulliga vykort!!! fick alla tre idag i posten, blev sjuktglad. Tack så jättemycket!! Sötaste lilla kalendern jag sett Bibbi, haha :D och Patrik jättefint brev och teckning. Thaaanks!

Börjar nedräkningen till halloweeeeeen, inte långt kvar nu!!  Var precis uppe på vinden med Abigail och kollade efter kostymer, men vet fortfarande inte vad jag ska vara.

Saknar er alla! <3

Im home! :)

Har haft en jättebra helg i Santa Barbara! Kom dit fredag kväll runt nio tiden. Jag hälsade på Sandys släkt och sen åkte jag, Abby och Abbys kusin Brandon till  town och kollade på bio. En skräckfilm som var sjuuuukt läskig!!! usch, kommer inte ihåg namnet men den var baserad på en verklig händelse vilket gör filmen ännu läskigare. Efter bion åkte vi hem till Brandon igen och kollade på flera filmer innan vi somnade. Dagen efter gick vi till Starbucks och åt frukost innan vi åkte till stan och shoppade. Jag har blivit kär i Santa Barbara, jättemysigt och fint ställe!!!

På lördag kvällen var det födelsedags fest för Sandys storasyster. Hon hade ett jättefint hus och jag hade roligt på festen, fullt med blandade människor allt från gaypeople, folk från tv, mm. Vi ungdomar sprang runt och serverade mat och var dörrvakter.

Efter festen åkte jag, Abby och Brandon hem till Brandon och kollade film igen. Har inte fått så mycket sömn den här helgen, har sovit ungefär 3 timmar varje natt. Imorse var vi tvugna att gå upp klockan nio också, för hela släkten skulle äta brunch tillsammans innan vi åkte hem. Tur att jag kunde sova lite i bilen på vägen hem.  

Släktingarna var hur gulliga som helst jag älskar den här familjen! Jag hade verkligen tur som kom till den här familjen. Det behandlar mig precis som om jag vore en del av familjen.

Nu är jag hemma och ska tillbaka till skolan imorgon. Ska bli kul att träffa alla igen. Känns som jag inte varit i skolan på jättelänge, bara för jag varit i Santa Barbara 6 timmar härifrån.


I was bored in the car

Pismo beach, so beautiful!


Me&Abs            Me&Brandon       Me&Carlie

Birthday party

Santa Barbara

Heeeej fredag morgon här och jag ska snart till skolan. Har bara två lektioner idag för jag missar den tredje eftersom vi ska till Santa Barbara. Sandy hämtar mig och Abby i skolan och sen åker vi direkt till Santa Barbara. Det är bara jag abby och sandy som åker. Vi ska fira Sandys syrra där=) Måste gå till skolan nu! TREVLIG HELG! <3

Flints b day, in SF


Hair cut

Aaaah, jag gjorde det. Jag har nästan inget hår kvar. Har aldrig haft såhär kort hår, men jag gillar det :D Var så trött på mitt långa hår som bara hängde, så jag bestämde mig för att bara klippa av det.

Kom precis hem från frisören nu. Annars har jag inte så mycket att berätta, har inte hänt ngt speciellt =)

BEFORE

AFTER





Okej bilderna är inte så bra, men ni kan se hur håret ser ut iaf :)

Good morning =)

Godmorgon! Vaknar alltid så tidigt här även fast det är helg. Aaa... det har inte hunnit hända så mycket idag, har inte gått upp ur sängen än.

Gick aldrig på bio igår i stället kollade jag på film hemma med familjen "Hannah Montana the movie" faktiskt ganska bra :O

Om ett tag ska jag och Abby åka till ett pumpfält och välja ut pumpor som vi ska fixa idag. Sandy köpte mallar till oss som vi kan skära utifrån. Inte långt till halloween nu! Var i halloween affären här om dagen, FULLPROPPAT med allt som har med halloween att göra. Det är så mycket större här än i Sverige, heeela D och E street ska tydligen vara proppat med utklädda människor och dekorerade hus och fullt med fester. KUUUL!  

Föresten jag tror videon under från hauntted house funkar nu, ändrade några inställningar :)


It´s a party in the USA

Heeey, gick hem tidiggare idag från skolan för jag mådde dåligt. Måste varit något jag och Abby ätit eftersom vi båda mådde illa. Så har varit hemma nu i några timmar och bara tagit det lungt. Satt ute i solen ett tag för det var jättefint väder. Mår mycket bättre nu än innan iallafall.

Om jag känner för det ska jag på bio ikväll med Gabe, Stephen och några andra, men det är inte säkert att jag går ut ikväll. Jag får absolut inte vara sjuk imorgon, för jag ska på födelsedagsmiddaaaag!!! Det ska bli så sjuktkul! längtar!

Flint fyller år så hans mamma har hyrt en limousin som vi ska ta in till San Fransisco. I San Fransisco har de hyrt 39:onde våningen i ett hotell med utsikt över heeela San Fransisco. Där ska vi äta och umgås tills limon kommer och hämtar oss igen =) Åhhh, kommer bli massa fina bilder hoppas jag! Vet inte exakt vilka som är bjudna än. Det ända jag vet är att det ör jag, Jussy, och några från skolan. Så ska bli kul att träffa nytt folk också!

Efter Flints firande kanske jag och Jussy åker till hennes hus där hennes värdsyrra har fest. Deras föräldarar är borta över helgen, därför ska Jussy bo hos mig sålänge och hennes syrra passar på att utnyttja tillfället.

Ha en trevlig helg! <3

WOHO IT WORKED!

 

Haunted house with Abby! OOOMG

Efter middag idag bestämde jag och Abby oss för att göra ngt roligt! Eftersom det börjar närma sig Halloween har ett spökhus just öppnat så vi åkte dit. Vi var de ENDA där, heelt öde utanför så trodde det skulle vara B inne i huset. Men jag hade fel det var jättekul/läskigt! Faktiskt riktigt bra, försökte filma så gott det gick. Kolla på videon, kolla den äckliga tjejen på väggen, men försök att koppla från min röst!!!

Efter spökhuset gick jag och Abby till godisaffären, köpte godis och satte oss och kollade på filmen Kalle och choklasfabriken som visades inne i affären samtidigt som vi åt Willy Wonka choklad =). Efter det kom Stephen och hämtade oss och vi åkte hem. Nu sitter jag och Abby här i mitt rum, hon försöker göra sin läxa och jag tänkte sova nu. Jag&Abby är skrämde nu så tänkte sova tillsammans inatt!

Ahh irriterande att jag är så oteknisk, försökte ladda upp videon men vet inte hur man gör! Vill någon hjälpa mig? :)




Goodnight<3<3

Tuesday

Heej! förlåt att jag är så dålig på att uppdatera nu för tiden. Idag var det bara en vanlig dag i skolan förutom att det spöregnat konstant heeeeela dagen och så kommer det fortsätta hela veckan. Nu var mina soliga dagar över här  för i år och vintern börjar närma sig. Det är runt 17 gradar på dagarna och istället för snö öser regnet ner. Det är inte så jättekallt än, det kommer bli kallare. Tur att jag åker till Santa Barbara inte helgen som kommer men helgen därpå, mycket varmare och bättre väder där =).

I helgen var jag på bio som jag tror jag redan berättat, efter det följde några kompisar med hem och vi kollade på film. Kollade på Egg bowl på lördagen och på söndagen var jag i Santa Rosa och shoppde. Åt även på världens bästa restaurang, jag var i paradiset, fick ta hur många chokladmuffins jag ville!!! Det var helgen, rätt lugn men bra =)

Just nu sitter jag bara på mitt rum och väntar på att Lea ska komma hit. Vi ska plugga till vårat historia prov vi har imorgon KUUUL!

Juste, har drömt två nätter i rad nu att jag skulle åka hem. Eller första natten drömde jag att jag skulle åka hem det kändes så verkligt och jag vaknade upp gråtandes med  tårar på kinderna. Grät inte för att jag skulle hem utan för att jag sa hejdå till alla här.

Andra natten drömde jag att jag redan var hemma och att mitt år var över. Men när jag var i Sverige och träffade alla ville jag bara tillbaka till USA och ingenting kändes bra. Det kändes som att jag hade så mycket mer att uppleva i USA att jag missade massa saker, att ett år var för lite. Så jag vaknade upp gråtandes den natten också :S.

Usch hatar "mardrömmar", hoppas inte det blir så på riktigt när jag kommer hem. Men det tror jag inte=) SAKNAR ALLA ER DÄR HEMMA <3

Puss&Kram

GO PETALUMA!!!

VI VAAANN!!!! :D:D PETALUMA ÄR BÄST. Kändes så skönt att vinna speciellt när Casa Grande är så kaxiga!!! hah! <3<3

Me and Greg

En häst kom in på plan eftersom vi är TROJANS

                         
PETALUMAHIGH!!

Me and Lea at the game

weekend!

Fredag idag!! :D, kom nyss hem från skolan/gymmet. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag på bio med Lea Stephen och några av Stephens kompisar, kankse Gabrielle också :) Ska se ngn komedi kommer inte ihåg namnet.

Rally idag i skolan, för att bli peppade inför eggbowl som är på lördag! Tog massa bilder från det, riktigt kul. Hela skolan samlas i gymmet och cheerleaderna uppträdde, fotbollslaget presenterades, vi sjöng nationalsången och lite annat. Stämningen och känslan att vara där inne går inte att beskriva!!



WESTSIIIIDE!!!!!


=)

Orkar inte skriva just nu ville bara uppdatera snabbt för att säga att jag mår bra eftersom jag inte skrivit på länge. Så nu vet ni =)

Spirit week i skolan den här veckan också. I måndags var temat sport, igår skulle alla singlar ha grönt på sig, alla upptagna rött och de som var osäkra skulle bära gult. Idag var temat Fancy. Endel tjejer bar långa klänningar och endel killar hade kostym och även hatt. De serverade cider i champange glas och alla bord hade duk och en blomma. Musik spelades på skolgården och endel dansade vals. Imorgon är det klass tema, alla ska bära sin klass färg. Våran färg för seniors är svart så det blir inte sås svårt att hitta kläder till imorgon :)

Eggbowl på lördag också, GO PETALUMA HIGH!!!

Lea, jag, skolans maskot och Jussy

Valde även my senior picc idag för yearbook. Fick välja mellan 6 olika och jag valde det här. Mamma och pappa bestäm om ni vill beställa det eller inte =)

Freeeeedag!! :D

Jag mår bra och livet är underbart! Bästa dagen på länge!! :D och vi har två puppies som stannar över natten, en till mig och en till Abby! SÅ SÖÖÖÖTA!!! :D

Idag har det varit en jättebra dag i skolan, inget speciellt hände det var bara en rolig dag! Träffade två nya tjejer i skolan också Tylor och Lia som jag skulle följa med hem efter skolan, men det bev ändrade planer i sista sekund så gick ner till downtown med Stephen och Gabriell och åt istället, sen vidare till gymmet. Nu ska jag snart upp och kolla film med familjen. Vi ska för första gången bara ha en lugnkväll, sitta och kolla film och äta gott bara vi fem. Ska bli skönt och mysigt, är jättetrött efter skolveckan. Imorgon ska vi ha gäster här och på söndag ska jag till San fransisco och shoppa med en tjej i min skola :)  det var planerna för helgen än så länge.

Kan förhoppningsvis uppdatera mer under helgen. Hoppas ni får en bra helg! och grattis moster till det nya jobbet! :D när jag kommer hem kan vi göra corsage tillsammans! :D <3

Aaawh hundvalpen sover på min arm nu! jag är kär


RSS 2.0