Next, DISNEYLAND

Gick till gymmet efter skolan och sen kom jag hem och satt ute och solade ett tag. Nu pratar jag med mamma på Skype, om bara några timmar kommer jag träffa henne :D Pussa och krama!!!!!!! Plus att jag kommer vara i Disneyland, livet är riktigt niiiice =).

Ska snart till en pizzeria och käka middag med familjen, sen måste jag gå hem och packa inför imorrn. Ville bara göra en snabb uppdatering nu innan jag åker. Kommer tillbaka på söndag så kommer nog kunna skriva ett inlägg på måndag igen :) och förhoppningsvis har jag massa bilder då :D:D.

XOXO


Jag & mamma i Utah för två månader sen. Snart är vi tillsammans igen!! Wihoooo


Kommentarer

Svar:

Mimmie
Det beror på, jag har inte riktigt varit på en stor fest här än. Eller bara om man räknar med min brorsas och syrras fest, men det var en annan typ av fest. Annars har jag bara varit på små fester när folk dricker och umgås. Jag tror det är liknande här som i Sverige. Tonåringarna här är precis likadana som i Sverige och gillar att göra samma saker. Amerikaner kanske inte är lite mindre rädda för att göra bort sig bara =).

Emma:
Haha det är lugnt, fråga på! Egentligen är föräldrar eller vänner inte tillåtna att komma och hälsa på under året, det har med hemlängtan och grejjer att göra, men de flesta får besök ändå. Min mamma reser mycket med sitt jobb och kommer till USA minst tre gånger per år för att jobba. Så varje gång hon har varit här nu så har jag passat på att åka och träffa henne, vilket har varit perfekt. Hon jobbar under veckan och sen har jag kommit och umgåtts med henne över helgen, sen har hon åkt hem igen. Alla andra jobbar och går i skolan, därför har ingen annan följt med. Min papaps familj och jag ska åka hit senare under året efter att jag varit hemma. Har även en kompis och hennes brorsa som ska komma över nu i April :). Så där har du svaret på den frågan.

Anonym:
Haha skön! Nej min mamma jobbar inte på Disneyland. Hon åker dit med jobbet för att ha möten i en lokal där och sen kommer jobbet gå till själva parken också :) Men hon jobbar med ngt helt annat :P.

Tack för alla kommentarer :D kul det var att läsa dom! Tror jag har fått massa nya läsare också, välkomna!!! undrar vart dem kom från, hehe taack Erica ^^

LOVE

     
 


     
 

Update from the library

Jag ar sjukt uttrakad just nu. Har suttit har i bibblan i tva timmar nu och bara vantat, har ytterligare en och en halvtimme att vanta nu. Har kannt mig lite dalig sen igar kvall sa ville inte ga till skolan imorse men valde att ga anda. Nu sitter jag har, ska inte ga till lektionen eftersom min nasta lektion skulle vara drama och det anda vi gor ar att leka lekar och springa runt och jag har ont i magen. Vantar pa att det ska bli lunch nu sa Stephen kan kora hem mig. Men jag har Abby's Ipod sa jag klarar mig. Oh foresten, hade ingen strom imorse nar ajg vaknade, inget vatten heller. Katastrof! Fick ta med mig plattangen och sminket till skolan och gora allting har. Men kanner mig acklig nu for jag kunde inte tvatta ansiktet eller borsta tanderna eller ngnting. Hur klarade folk sig forr i tiden?!... Inte nog med det, glomde min mobil hemma ocksa sa kan inte ringa eller smsa ngn, paniiiik!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, oh joo.. det har borjat en jattesot kille i skolan. Tror han ar ny iaf har inte sett honom forut. Eller han ar inte sot men han ser annorlunda ut sa han blir sot. Jag kunde se direkt att han inte var fran Petaluma for han hade en helt annan stil. Visade sig att han flyttat hit fran Canada. Han har smala noppade ogonbryn, tva piercingar i lappen som ett ormbett och massa tatueringar, haha ok later for mycket men han ser bra ut. Han sitter har breve mig just nu, vid en annan dator. Hoppas han inte kan lasa svenska.

Pa torsdag klockan fem pa morgonen aker jag till Disneyland!! :D Ska bli sa niiice! Min mamma ar redan dar och jobbar nu sa nar jag kommer dit kommer hon redan vara dar och vanta pa mig =). Ska bli skont att traffa henne igen, det var tva mander senast jag traffade henne i Utah. gud tiden gar sa fort :S det ar stort, nu far jag panik igen. Det kanns som om det var nyss jag var i Utah och det var redan tva mander sen. Det ar bara fem veckor tills Erica och Peppe komemr hit och vi aker till Hawaii, sen ar det bara tva mander kvar tills jag kommer hem! NEEEEEEEEJ!!!... Inte sa fort. Tva ar hade varit bra. Men jag ska ta vara pa tiden istallet :) Har fortfarande sommaren framfor mig har och underbara resor. Sen kommer jag hem, traffar alla och har hela sommarlovet kvar att spendera med vanner och familj, underbaart!

What else... har inget nytt. Ska forsoka att uppdatera igen innan Disneyland, om inte sa kommer jag tillbaka pa sondag.

Ha det bra! I'll =) KARLEEEEK









Dance like there's no tomorrow

Lite bilder från den lyckade festen igårkväll. Dansade hela kvällen och hade jääättekul!


Eww, tur att det var mörkt i lokalen



Haha, min snygga kompis Jussy


Abby's sweet 16 tonight!!!

Kom precis hem, har varit i lokalen som vi ska vara i ikväll och gjort i ordning lite. Kommer bli såååå kul!!! Vi har dansgolv, DJ plus en rolig sak att göra, orkar inte beskriva men ni kan se bilder. Kommer vara fullt med människor, 80 pers kommer. Jag är stoked! Nu ska jag börja göra mig iordning, eller iaf bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Det är casual, ska bara ha jeans och en topp eftersom Abby hatar att klä upp sig. Pussaaaar

Lite bilder från lokalen vi fixade och de roliga sakerna att göra

Birthday girl på restaurangen

Du springer, hoppar och fastnar haha


Du springer allt vad du har och sen är det en gummilina som drar dig tillbaka. Vi flöööög bakåt! Det är två banor så man tävlar mot varandra.

Jag och Abby in action

Suddig bild på mig och Abby. Vi var tvugna att testa dom innan festen börjar för då kommer alla vilja testa.

Hoppas ni haft en bra lördag! Min har precis börjat:)

Puss&Kram


Abby's B-daaay

Svar: Neej ingen autograf Nikki :/ ledsen men det var för lång kö, orkade inte stå i den.

Idag är det min lillasysters födelsedag! Grattis på 16 års dagen Abigail!!!
Kom precis hem från en restaurang, vi hade middag där för Abby. Familjen, grandparents och farbrorn och hans tjej firade med oss. Hade en feeet stek, snacka om att jag är mätt nu.

Jag köpte ett "syster" halsband till henne som födelsedagspresent. Det är en platta där det står "en syster är till för att skratta med, gråta med... lalal" ngt sånt. Hon har på sig det nu så jag tror hon gillade det =).

På lördag ska vi ha fest för henne. Samma lokal som vi hade för min brorsa. Vi har samma DJ och 75 pers är bjudna, det är hennes Sweet 16 och alla är jätte förväntansfulla. Det ska bli kul :) Imorgon (fredag) vet jag inte vad jag ska göra. Hittar nog på något kul.

Trevlig helg Sverige! <3

Outside of school a sunny day!!

My sunshine and me.

LC

Kom precis hem nu var downtown och "kollade" på Lauren Conrad från the Hills. Hon var i bokaffären här i Petaluma för att signera sin bok. Det var sjuktmycket folk där, men lyckades få några kort och vides. Tyvärr kunde man inte fota tillsammans med henne lol. Efter att vi varit där ett tag gick jag och Lea och käkade middag på en Sushi restaurang.

En suddig bild


Titta, filmade för din skulle Nikki ^^

Last weekend

Åhhh jag har inte berättat om min helg ännu! haha omg it was craaazy!!
På Fredagen var jag med Lea och Kara, vi åkte till skolan och kollade på basketbollsmatchen och sen åkte vi hem till våran kompis Isaac på fest. På lördagen var jag på bio med Lea. Vi såg Valentinesday, den var bra men trodde den skulle vara bättre faktiskt.

Sen har vi söndagen (Alla hjärtansdag) Herregud. Jag var hemma och hade lovat Mikey att umgås med honom, vilket var dumt för jag ville inte ens. Så jag ringde Kara och frågade om vi kunde gå ut och käka sushi istället. När Kara kom över ringde jag Mikey och sa till honom att Kara bara spontant kom hem till mig och att jag inte kunde umgås med honom. Han blev såååååå sur!!! Fick reda på senare att han hade bokat bord på en restaurang för oss och sen hade han planerat att ta mig till stranden. Så förstod efteråt varför han blev så sur när jag dissade honom. Uuuups! Kände mig dum senare så efter middagen med Kara ringde jag Mikey och han kom hem till mig ett tag. Men fattar fortfarande inte varför han planerade allt det där för valentines, vi e inte tillsammans eller ngt, men det var väl gulligt antar jag.

 På måndagen hade vi ingen skola igen :D så jag låg ute och solade heeeeela dagen nu är jag brun igen! Efter ett tag blev jag och Abby rastlösa i solen så vi bestämde oss för att gå ut och springa. Vi sprang först till Abbys kompis och hälsade på sen sprang vi vidare till Leas hus och överraskade henne. Vi kom precis i tid till Leas hus haha hon stod och gjorde smoothies när vi kom dit, så vi stannade där ett tag och drack. Lea sprang hem md oss efteråt. Totalt var vi borta i två timmar, good workout! Det var jätteskönt! Den dagen kändes det verkligen att jag var i Cali, solen sken det var såå varmt!! Vi sprang i shorts och linne och innan hade vi legat ute och solat, det är livet =). Jag älskar verkligen solen och värmen.

Har ni hört föresten? I i slutet av mars kommer Erica (min bästis) hit med hennes brorsa :D:D dom ska först bo hos mig ett tag sen ska vi allihopa åka till Hawaii i en vecka, sen kommer vi tillsabaka och de ska stanna här i fyra dagar till. Jag är så hiiiimla glad! Det ska li sjuktkul! Jag är verkligen överlycklig! Det kan inte bli bättre. Lea ska ju också med till Hawaii så alla vi kommer umgås, aaaaaaaaaaaaaaaahhhh min mage!!!!  Det här är overkligt :D. Jag ska få visa runt dom, visa dem min skola, San Francisco, alla människor, ALLT!!!! :D:D:D:D:D

Ok nu räcker det!.... Här kommer några bilder från helgen =)


Jag och Kara, slitna klockan nio på morgonen på väg till Starbucks för frulle.

Jag och Lea uuuuusch, samma morgon. Ser ni, det finns ingen gångväg här!! Jätteirriterande.

Tack för Valentines korten också mamma och Janne :) det var perfekt, jag fick dom den dagen! Ses snart mamma :D

DISNEYLAND MED VÄRDFAMILJEN OCH MAMMA OM 9 DAGAR :D <3<3<3

LOVE



Sjuuuka!!

Vem vaknade upp klockan fem på morgonen idag och gick ut och sprang? Jo, JAG!! Ställde klockan på fem igårkväll för jag och Abby ville ut och springa. Ingen trodde att vi skulle klara det, så när larmet gick av imorse och vi var supertrötta tvingade vi oss upp ändå, vi var tvugna att visa alla att vi klarade det. Det var kolsvart ute så vi fick lysa med mobilen. Sprang till ett litet cafe, Abby köpte varm choklad och donut. Sen sprang vi hem igen. Vi kom hem efter en timme, hoppade in i duschen och gjorde oss i ordning. Nu sitter vi och kollar på tv samtisigt som jag skriver det här. Vi börjar skolan om typ en timme och vi är helt klara så har inget att göra haha. Känns jätteskönt just nu fakstiskt, jag är helt pigg. Jag måste ju komma i form till Hawaii :D inte så långt kvar nu!!


Redo för skolan, HA EN BRA DAAAG! <3 PUSS

Valentinesdaaay


Video från Rallyt i fredags <3<3<3



MY LOOOOOVE

Jag med mitt överdrivna smile, Kara skippade sin första lektion för att joina mig i bibblan så jag var lycklig

Jag, Kara och en liiiten del av bibblan

bibblan

Bibblan och Tony

Jag och mina hjärtan. Jättegulligt! i fredags var det hjärtat på väggarna i hela skolan, med alla elevers namn på. Alla hade ett hjärta var. Fattar inte hur de orkade göra dom när vi är runt 1200 elever, men gulligt var det. Jag hittade dock inte mitt :P så fick Karas =).

Me and kara watching the Rally!!


Terra and me<3<3

Heta fotbollskillar under Rallyt haha

Alla <3-ans dag frukost

Alla <3-ans dag present, nalle+choklad+klubba
¨
Söööta kärleksgodisar!! med små meddelanden på

Svar på kommentarer:

Mormor: Haha jaa det är sååå bra här :D Jag är inte avis på erat väder, jag kommer frysa ihjäl när jag kommer hem igen. Saknar dig mormor<3<3 hoppas allt är bra.

Moster: Jag vet precis vilken låt du menar hahaha :D I love u too!!!!!

Allenalle: Saknar dig också min lilla plutt!! Inte så jättelångt kvar nu tills jag kommer hem, då ska jag pussa och krama på dig och du ska få gosa med mina öron!! haha

Anonym: Jag SÖG på engelska innan jag åkte. Jag har nog alltid varit en av de sämsta i klassen på engelska om jag ska vara ärlig. Det var ett stort skäl till att jag åkte, för jag ville kunna komunicera. Jag vet inte riktigt vad som räknas som "flytande". Jag är fortfarande mycket bättre på svenska, men engelskan är lätt. Kan prata utan att haka upp mig och förstår alltid vad alla säger. Jag kommer ihåg i början, alla var tvugna att prata långsamt med mig för att jag skulle kunna förstå och jag hade jättesvårt att hålla en hel konveration utan att krångla med ord osv. Allt det är borta nu. Det gick ganska fort att komma in i språket, det kanske tog 1-2 månader att bli van. Nu tänker jag på engelska och drömmer på engelska :)

Tack för kommentarerna :D Älskar att läsa dem.

I gotta feeling

- UNDERBAR DAG -

Idag har jag varit i skolan, hade sjuktkul!! Kollade också på biljetter till Black Eyed Peas som kommer hit i April, vill verkligen gå... det skulle bli SICK!! Tänk er, Boom boom pow, Meet me half way, I gotta feeling, Imma be... De har så många bra låtar!! Åh vill verkligen gå. Ska bara kolla upp så concerten inte krockar med Hawaii resan, annars ska jag lätt gå. Efter skolan körde Mikey hem mig och Abby och vi umgicks ett tag.

Alla de här dagarna som är kvar av veckan kommer bli så bra!! Imorgon är en A- dag, jag älskar mina A- dagar och sen på fredag börjar helgen så klart men vi har också Rally i skolan som jag ÄLSKAR. På fredag kvällen ska jag på fest for sure! Sen lördag är det Valentines dance i skolan som är jättekul också och sen söndag är det självaste Valentines daaaaaay :D:D:D. Jag ska på bio med några tjejkompisar tror jag (om ingen bjuder ut mig, lol) vi ska se the movie "Valentinesday". Jag är så puuuumped för hela den här veckan :D Ihhhhh!!

Var tvungen att skriva av mig bara hhihi, nu sitter jag med Abby och lyssnar på N sync - bye, bye, bye.. haha gammal klassiker. Jag och Jussy poppade Backstreetboys hela morgonen också i bibblan eftersom vi inte har våran första klass.

Och så vill jag avsluta med att tacka världensbästa Bibbi för vykortet <3<3 PUSS

Saknar er där hemma.


Godmorgon Sverige, godnatt America!




LOVE YOU

Mean girls!

Soo.. Hela helgen har gått nu och imorgon är jag tillbaka i skolan. Har haft en jättebra helg, chillat med kompisar och gjort massa roliga saker =). Orkar inte skriva om vad jag gjort hela helgen i detalj dag efter dag. Var på födelsedagsmiddag hos Kim i fredags och sen åkte vi gocart, lördagen umgicks jag med Kara, Collin, Mari och Julia, vi åkte runt downtown ett tag tills Mikey kom och hämtade upp mig och vi åkte hem till mig och kollade på film. Igår var med Kara hela dagen vi låg ute och solade heeeeela dagen, så skönt! det var som en bra sommardag i Sverige, så varmt var det. Vintern är över här och jag är lycklig.

Igår insåg jag hur elaka och falska tjejer kan vara, okej har insett det förut men speciellt igår. Det började med att jag blev irriterad på två kompisar från Sverige när jag pratade med dom på skype, slutade med att jag la på och stängde av datorn för de var omogna. Orkade inte med sånt. Sen senare på kvällen var jag och Kara uttråkade framför tv:n och ville hitta på ngt så vi ringde Mari, men hon sa att hon måste städa sitt rum och att hennes mamma inte tillåter henne att gå ut fören några timmar. Så vi testade att ringa Julia, men Julia sa att hon umgicks med en kille och skulle vara med honom hela kvällen tills hon var tvungen att gå hem. Av någon anledning kände jag och Kara att de LJÖG. Vet inte varför men det kändes bara som det, så vi bestämde oss att åka hem till Mari och se om hon verkligen var hemma och städade sitt rum som hon sagt.

Utan att varna Mari först knackade vi på och hennes mormor öppnade dörren. GISSA VAD?! Mari var inte hemma hon var ute med sin kompis Julia!, snacka om att vi blev pissed off!!! både Julia och Mari ljög för oss , vet inte varför.. tror inte det ville umgås med oss haha. Så jag och Kara var fast där, Stephen som körde dit oss hade redan åkt iväg och vi visste inte hur vi skulle komma därifrån, så vi vandrade runt lite. Det var läskigt, för ute på landet som jag bor finns det inga trottoarer och inte många lampor heller. Så det var kolsvart och vi visste inte vart vi skulle gå. Jag ringde Mikey och han kom efter ungefär en timme och körde hem oss. Under tiden vi väntade på att Mikey skulle komma ringde jag Mari för jag ville se om hon skulle säga att hon fortfarande va hemma. Det första hon sa när hon svarade var "hej mamma ringde mig och sa att ni hade varit och knackat på mig, jag är ute och kör med min pappa" hon ljög igen, jag sa till henne att sluta ljuga för jag såg hennes pappa hemma och plus att hennes mormor sa att hon var ute med Julia och några andra kompisar. Hon bara kom med lögn efter lögn så jag la på tillslut. Haha jag och Kara var överlämnade där, vi satte oss på någons staket och pratade om våran framtid i LA medan vi väntade på Mikey hehe. När vi kom hem gick vi till poolhuset och kollade på film med Abby och hennes kompisar som var där.

Efter någon timme gick några hem så det var bara jag, Abby, Mikey, Jenna och Jake kvar. Jenna, Jake och Abby gick upp till huset och fortsatte att kolla på tv där, vet inte varför. Så jag och Mikey satt där ensamma, men efter ett tag kom Abby tillbaka till oss gråtandes. Jenna som är hennes bästakompis hade hållt på och flirtat med Jake heela kvällen även fast hon vet att Abby och Jake har någonting på g. Tyckte så synd om Abby, så vi satt där och tröstade min lillasyster... vad var det för fel på alla tjejer igår? lol. Det var min lördag. Tur att jag och Kara har varandra, vi skulle aldrig ljuga för varandra.

Såå nu kommer några bilder från helgen! <3<3

I väntan på gocart racing! Jag sög!! kom på 5:e plats utav 8. Men var iaf bästa tjejen och bättre än min brorsa.

Seeexyyyy

Födelsedags barnet Kim

Jag och Kara fixar mat medan vi väntar på att våran hårfärg ska värka

I väntan på Mikey

my girl

Kara och en liten del av mig ligger ute och solar

Här kan ni se våra fina hårfärger! Vi gjorde två blonda slingor. En under luggen och en ungefär vid örat =)

Nu ska jag sova.

KÄRLEK

Hej

Jag orkar veeeerkligen inte skriva långt. Klockan är halv två på morgonen. Jag kom precis in, var ute med några tjejkompisar ikväll och sen vid elva tiden mötte jag upp Mikey, vi åkte hem till mig och kollade film med Abby och hennes kompisar i poolhuset.

Förlåt för så dålig uppdatering. Jag ska uppdatera såfort jag får tid. Har verkligen inte haft tid på sistonde, men jag lever och allt är bra, så ni vet!! =) Nu ska jag sova, godnatt.. Puss och kram!!

PS INGEN SKOLA PÅ MÅNDAG, LÅÅÅNGHELG!!! :D:D:D:D:D

hihi

RSS 2.0