hahahohohihi

Titta vad jag hämtade igår :D:D:D:D:D:D:D JAG ÄR SÅ REDO ATT KASTA CAPEN I LUFTEN

Killarna har lila och tjejerna har vita eftersom skolans färger är lila och vit! Jag känner mig dock som en sjuksyster i den vita gownen =).

Nu ska jag till skolan på öppet hus. Kolla på utställningar och käka grillat =) Puss

Föresten!! mitt uppträdande gick bra. Phuuu.

Thursday.. ALREADY??

Im back! In the library sa tankte uppdatera lite snabbt :) Kom precis hit. Forsov mig imorse sa vi blev sena till skolan, men det gor ingenting for mig eftersom jag inte har lektion pa morgonen anda. Jag hatar min nya vana. Jag stanger av min alarmklocka i somnen och sen vaknar jag av mig sjalv och far panik for jag har sovit en timme for mycket.

Jag ar nervos just nu, for om ungefar en timme kommer jag sta pa scenen infor skolan och gora bort mig. Alla som kanner mig vet sakert att jag absolut inte ar en actress SA VAD GOR JAG I DRAMA!? Min nasta lektion ar drama och idag har vi "artday" i skolan sa alla som vill far komma in i matsalen och kolla pa olika art projects.

Film klassen spelar upp filmer dar, art klassen kommer ha deras malningar dar och min drama klass JAG ska sta pa scenen och upptrada. Haha omg! Det ar jag och en tjej Marissa som spelar en pjas tillsammans. Kan alla mina lines iaf sa ar inte nervos over det. Det ar bara det att jag inte vill att mina kompisar ska se mig upptrada. Det ar okej infor klassen for...aaa... Nejmen det har kommer ga bra, det kommer bli kul, iaf for alla som kollar pa oss :). Jag far massa extra poang om jag gor det har eftersom det ar frivilligt.

Imorgon ar det fredag och da ska vi pa en baseball match i San Francisco. Min forsta match! Ska bli kul. Vet inte vilka det ar som spelar och jag vet ingenting om Baseball men det kommer sakert blir kul anda. Kan tanka mig att det kommer vara proppat med folk och att bara vara dar pa laktaren tillsammans med alla skrikande manniskor ar en harlig kansla :D.

Ahh nu kom Kara!!! Sa nu ar jag inte ensam langre :) Ska ga ut i solen med henne nu! PUSSSAAAAAR!

Hey guys!!! This is Kara from CALIFORNIA!! Sara is soooooooooo happy to be here and she is doing a play today and im going to try to go and film it so you ALL can see it!! Im going to go to swedan july 26th to september 20th I think? And be there for 3 monthes!! :DDDD Bye everyone!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD karlek pusspuss, jag. :P

Haha Karas svenska ord. Allt hon kan saga ar "jag, karlek och pusspuss"

Längtar!

Sitter och kollar runt lite på internet sökte bla på google på "hallen" som vi ska ha prom i snart. Hur fint som helst!! Bara några veckor kvar. Jag har redan min klänning och allt, skönt så slipper jag stressa över det senare.

Jag och ungefär 20 kompisar har hyrt en fet partybuss som vi ska åka med till San Francisco där vi ska ha prom och efter dansen kommer bussen och hämtar upp oss igen som det ser ut nu. Jag vet fortfarande inte om jag ska sova över i San Francisco eller om vi ska ta bussen hem. Jag ska se vad alla andra gör. Antingen åker vi tillbaka in till Petaluma där det kommer vara massa fester eftersom det är prom night eller så stannar vi i SF och festar på hotellet där. I vilket fall kommer det bli SICK! Jag är verkligen excited för Prom! Kommer bli en kväll att minnas.

Här är cityhall som vi kommer ha prom i. Ligger mitt i San Fransisco :D Det ser rätt nice ut!


Utanför


Inne i Hallen


bilder från i helgen


Butter and eggs parade downtown, kolla hur mycket folk det var. Helt proppat överallt!

Lite av paraden, haha Petaluma är så gullig

Cooper drack mer än vad han tål

Härlig söndag vid poolen



Liten video från idaag


Ska kolla på film med familjen nu. Puss&kram

Butter and eggs daaay, haha jag bor på landet

Igårkväll var awesome, idag var awesome och ikväll blire mera!!!! Jag har världensbästa helg och den är inte över än:D:D I LOOOOOVE THIS SOOO MUCH! Hoppas ni har det lika bra som jag.

Kom precis hem och nu ska jag göra mig iordning så jag kan gå ut igen och festa downtown. Det är som en festival downtown idag. Gatorna är FULLA hela Petaluma är ute och festar. Det är sjuktkul, har varit där hela dagen, nu ska jag byta om till festkläder och åka tillbaka. Igår kväll var också sjuktbra! Konserten var lika rolig som alltid :D

LOVE UUU

H to the eeeelg

Freeeeeedag!!!! Va jag har langtat!

Sitter i skolan nu och har tva lektioner som jag maste overleva men sen har har heeelg :D gu va skont!
Efter skolan idag ska jag bara hem och chilla i solen ett tag sen ska jag hem till Kara. Vi ska gora oss i ordning dar och sen ska vi till Chealse pa forfest innan vi gar till konserten.

Har inte sa mycket mer att saga... =) men ha en trevlig helg sa hors vi efter helgen, da har jag sakert bilder att publicera och mer saker att skriva om!

Puss&kram

Idag är det tisdag

Hej ALLA mina läsare ^^

Ligger i sängen nu och vet inte vad jag ska göra så tänkte skriva ett inlägg. Wohoo! Har varit hemma från skolan i två dagar nu, har haft ont i halsen och känt mig dålig. Vet inte exakt vad det är, men tror det är allergi eller något. Jag ahr aldrig känt av allergi förut, men eftersom jag bor på landet nu är det lättare att känna av. Jag hatar att vara hemma från skolan, det är skönt i början av dagen för du kan sova hur länge du vill men sen efter lunch finns det inget att göra. Allt jag gjort är kollat på tv och suttit vid datorn, vilket jag tycker är sååååååå tråkigt. Jag vill komma ut nu och göra saker och träffa människor. Imorgon går jag vill skolan varken jag känner mig frisk eller inte =).

I helgen ska jag på konsert igen :D det ska bli så kul!!! Andre Nickatina spelar här på fredag och det är sjuuuktmånga som ska gå eftersom dom/han(?) är jättestora här. Jag vet inte vem han är men det är alltid kul med rap konserter här. Det är som en stor fest, bara ett stort dansgolv där alla dansar. Jag tror vi ska vara här och göra oss iordning jag och Kara sen ska vi åka dit. Efter konserten ska vi åka till Isaac och efterfesta, om jag inte är för trött efter.

Det ska tydligen vara jättefint väder hela helgen så på lördagen ska vi till beachen på dagen och sen på kvällen kommer det förhoppningsvis fler folk dit så det blir beachparty! Det är så mysigt där borta, älskar att vara vid stranden. Ska försöka att komma ihåg att ta lite bilder så ni kan se hur det ser ut där. Jag är så dålig på att ta med mig kameran och ta foton.


My girls!!!

Lite bilder från Ericas besök här=)

Åhh jag skulle ha tagit bilder från när Victor var här med mig men tänkte inte på det. Han tog några bilder så kanske kan ta dom från honom och publicera här =)

Kärlek från CALI

Ska äta middag nu men vill bara skriva ett snabbt inlägg. Var jätteirriterad igår eftersom lite saker hände den här helgen som fick mig på dåligt humör men sen idag blev allting bra. Min kompis från Sverige kom hit till mitt hus. Haha jätte random. Victor Moberg var här med mig. Har inte pratat med honom på typ två år sen visade det sig att han var i San Francisco så hans familj släppte av honom här så vi kunde träffas. Haha jättekul att träffa honom igen. Kändes konstigt bara, vad är oddsen att han skulle komma på besök här i Cali :D haha. Så vi satt och chillade vid poolen och snackade. Men nu ska jag som sagt äta middag.

Puss på er hoppas ni haft en bra helg!

hej


ännu fler bilder från Petaluma och Hawaii




jag och min delfiiiin


KOMMENTERA!!!! =)=)

Aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Jag har inte längtat efter den här dagen och den blev som jag trodde om inte värre. Jag mår jättedåligt verkligen, känner mig helt tom. Sa hejdå till Erica och Peppe imorse innan jag åkte till skolan. Sandy sa att jag kunde stanna hemma om jag ville, men ville gå till skolan så jag hade saker att göra istället för att bara sitta hemma ensam och vara deppig.

Kom hem till ett helt tomt rum, ingen reseväska som ligger på golvet med Ericas kläder överallt. Sitter ensam på mitt rum nu imorse hade jag både Peppe och Erica här med mig. Usch det känns verkligen jättejobbigt just nu. Jag ville bara åka hem med dom. Åka hem till mitt liv där hemma. Jag saknar det . Såhär kände jag när jag precis hade åkt ifrån mamma också, båda gångerna. Det kommer gå över om några dagar och sen kommer jag älska att vara här lika mycket som vanligt, det är bara nu precis i början det gör så ont. Jag är iaf såå tacksam för att jag fick möjligheten att ha dem här i två veckor. Det kan ha varit de bästa två veckorna i mitt liv. Allt var så perfekt. Vi gjorde saker hela tiden och jag hade äntligen någon att prata ALLT med och skratta med. Det var underbart och jag kommer aldrig att glömma den resan!

Nu har jag prom och graduation att se fram emot. Har köpt en prom klänning nu, måste fota en så ni kan se =).

Så... om två månader är jag hemma, alltså åtta veckor! Vart tog mitt år vägen?! Men ska bli sjuktskönt att träffa alla igen. Saknaden går inte att beskriva det gör ont i hela mig när jag tänker på er där hemma därför försöker jag att inte göra det så ofta.

Tråkigt inlägg det blev, förlåt. Jag skriver om mina underbara två veckor lite senare för nu ska jag duscha.


Back in Cali =)

Kom precis hem från Hawaii. Kommer inte uppdatera så mkt nu eftersom klockan är tolv på kvällen och jag är jättetrött. Men jag är tillbaka i Kalifornien nu och har haft världensbästa semester. Tänker inte ens försöka beskriva hur underbart det var, ni får se bilder istället :). Finaste stället jag någonsin varit på och med underbara människor. En perfekt resa helt enkelt. =)

Nu ska jag krypa ned i sängen med min bästakompis och njuta av de sista dagarna jag har här med henne.

Back in Cali =)

Kom precis hem från Hawaii. Kommer inte uppdatera så mkt nu eftersom klockan är tolv på kvällen och jag är jättetrött. Men jag är tillbaka i Kalifornien nu och har haft världensbästa semester. Tänker inte ens försöka beskriva hur underbart det var, ni får se bilder istället :). Finaste stället jag någonsin varit på och med underbara människor. En perfekt resa helt enkelt. =)

Nu ska jag krypa ned i sängen med min bästakompis och njuta av de sista dagarna jag har här med henne. Godnatt =)

Jag har hittat paradiset!!!!

Jag sager bara tacktacktack for den har resan. Idag har jag bara skrattat, gapat och skrikit, det finns inget finare stalle an Hawaii. Jag har aldrig sett ett stalle som det har. Det ar obeskrivlig. Vi bor ungefar 10 meter fran havet, det ar supervarmt, klarblattvatten surfare overallt... Kutade till havet nar jag sag det, stog bara och skrek! Jag trodde inte det fanns ett stalle som det har, helt arligt. Nar jag har bilder fran Hawaii har alltid trott att bilderna ar redigerade, men allt ar precis lika fint och underbart som du forestaller dig att det ska vara. Kommer ladda upp massa bilder nar jag kommer hem, har inte tid med sant nu. Ville bara gora en snabb uppdatering sa alla ni dar hemma vet att vi lever och har det sjuktbra. Det har hander bara inte, det ar sa underbart......
Lag pa stranden och i poolen idag och badade i havet. Pa kvallen hade vi middag pa baksidan ute och nu ligger vi har i rummet nu med Erica, Abby och Lea vi har oppna fonster och VARM luft blaser in. Ihhhhhh jag kan inte forklara hur tacksam jag ar for allt mamma och pappa! Jag alskar er!!! Jag kan fortfarande inte forsta att jag e har.
Klockan tio imorgonbitti aker vi till ett stalle for att simma med delfiner vilket har varit min stora drom i flera ar.
Kanske uppdaterar snart igen :)
ALOHA!! <3

RSS 2.0