Tuesday

Endel dagar är jobbigare än andra. Det är sådana dagar man saknar sina nära och kära extra mycket, saknar tryggheten, att aldrig behöva känna sig ensam, att inte behöva anstränga sig för att bli omtyckt, saknar allt det man tidigare tog för givet. Idag är en sån dag. Här får jag lära mig att allt inte är så lätt jämt, att jag måste kämpa ibland för att allt ska bli bra och som jag vill ha det. Men allt som händer här skapar nya erfarenheter, detta ingår i min resa jag och jag antar att det här är bra för mig.

Uppdatering om dagen:
Har inget speciellt att säga om idag. Vaknade upp efter allt för lite sömn vilket satte sina spår för resten av dagen. Var i skolan, gick till gymmet och nu är jag hemma. 

Kan någon hälsa tack så jättemycket till min älskade farmor som skickar vykort till mig då och då. Jag blir alltid lika glad! Tacktacktack, och som svar på hennes fråga; jag mår bara bra. Jag tänker på dig farmor hoppas du mår bättre nu. Tack för korten också ska sätta upp alla i mitt rum. Blev så chockad och tårögd när jag såg kortet på William!! Antingen var det bara just det kortet han såg äldre ut på eller så har han verkligen vuxit under de här sex veckorna, min sötnos!

Måste säga tack till alla söta kommentarer ni skickar också. De värmer så mycket att läsa era gulliga rader!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, Pusshej! <3


I had so much fun

Omg, jag säger bara OMG!!!!! va roligt jag hade igår. Gymnastiksalen var full med folk från skolan, alla dansade och det var jättebra musik. Jag hade så ROLIGT! Men oj vilken träningsvärk jag har i benen idag. Aaahh jag vill spola tillbaka tiden, de tre timmarna gick för fort. Sjuktbra kväll!!


Getting ready for the dance, cheers!


Jussy, Lea and me.



All the girls


On the dancefloor


We three =)


My room after the night, a big mess!


HOMECOMIIIING :D:D:D

Ikväll är det homecoming dansen!!!! :D

Är hemma hos mig med Lea nu och väntar på Jussy som kommer snart. Några av abbys kompisar är här också. Vi ska vara här först massa tjejer, äta och göra oss i ordning tillsammans inför dansen. Ska ta massa bilder här hemma och under dansen! Hoppas ni haft en bra helg, och hoppas jag får det jättekul ikväll!!

Gick upp klockan sju imorse och plockade vindruvorna, när det är dags att plocka dem måste man göra det så snart som möjligt så de inte blir dåliga att göra vin av. Så klockan sju imorse var jag ute tillsammans med familjen, Lea och Gabriele och plockade vindruvor. Jättevarmt och jättejobbigt, men en upplevelse i sig :P Några timmar efter när vi var klara hoppade vi vattenspridare och badade i poolen. Naaaajs!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning puss&KRAAAAM<3<3



liten uppdatering hihi

Sitter här med Gabriele och Jose nu hemma hos mig. Vi ska äta pizza nu och sen ska vi på homecoming matchen!!!!! Wihuuu


Quick update

Hej jag har jättemycket att skriva och som jag vill dela med mig av men alldeles för lite tid. Ska försöka göra det här jättefort och kortfattat nu.

Igår: Hela skolan samlades i gymnastiksalen för att peppa varandra inför homecoming den här helgen. Dance cluben dansade, cherleaders uppträdde, amerikanska fotbollslaget bjöd på en dans och skolans maskot presenterades. Det var kul och bara bra musik! :D tog några foton från det.

Idag: Kom nyss hem från Santa Rosas stora köpcentrum med Sandy, jag köpte en klänning som jag ska ha på lördag när dansen är! Visar bilder på den sen, blev så glad när jag hittade den i min storlek. Vet inte vad jag skulle gjort om  jag inte hittade ngn idag, dansen är ju snart.

Var även och kollade på Jussys och Kathys tennismatch idag efter skolan, Jussy som spelar för Petaluma (min skola) vann matchen. Klart jag hejade på min skola men Kathy är min kompis också men hon går i Casa Grande, så gjorde inte så mycket vem som vann =).


Just me
 
Jussy&Kathy´s tennisgame

Vår fula maskot och skolans cherleaders

Fotbollslagets dans     Dansgruppen


Dagen =)

Hemma från en helt okej dag i skolan. Något drog ner mitt humör regält! Satt på min historia lektion när en elev kom in med en rosa lapp till min lärare. Det är en lapp för att bli inkallad till rektorn om man gjort något fel. Min lärare närmade sig mig och jag hoppades att hon skulle vika av och ge lappen till någon annan elev, men nej det stod mitt namn på den. Så jag gick till rektorn, jag visste vad det gällde men visste inte vad straffet skulle bli. Gissa vem som har lördagsskola klockan åtta på morgonen till 12.15, jo jag!!! Åhh den lilla tid jag har att verkligen vila ut och eftersom skoldansen är samma kväll skulle jag verkligen behöva vila ut. Men nej jag ska till skolan och plugga med alla andra dåliga elever som lyckats göra något som gett de ett straff. Tycker inte ens jag gjorde så mycket fel, de överdriver. Vilket min värdfamilj håller med mig om så de ska försöka prata med rektorn, så förhoppningsvis slipper jag skolan på lördag men chansen är inte så stor. Nu vill ni veta vad jag gjort, jag gick kanske 10 meter utanför skolans område under tutorial vilket är förbjudet, vilket jag som utbytesstudent inte visste om och en väktare på skolan såg mig och satte mig i den här situationen.

Aaahh!! var också med om det äckligaste jag någonsin sett idag. Satt på historia lektionen då också och hade en tjej framför mig. Under hela lektionen satt hon och pillade sig i hårbotten och drog bort små sårskorpor får hårbotten, bara det var äckligt att kolla på! Men sen rensade hon naglarna från alla sårskorpsdelar och stoppade allt i munnen. Jag höll helt ärligt på att spy, det var det äckligaste jag sett! Hade svårt att äta resten av dagen. Hon var helt svart under naglarna plus sårskorporna och hon stoppar allt i munnen. Jag menar, vem gör något sånt? hur kan man frivilligt stoppa något sånt i sin egna mun, det kan inte vara gott! Jag som är så rädd för baciller också.

Haha förutom det där har dagen varit bra, träffade massa roliga människor på gymmet som jag inte sett på  länge :) JUSTE MAMMA ÄR DET SANT?!?! Sandy berättade för mig idag vad ni två hade pratat om, omg omg omg omg!!!! Det kan inte bli bättre, det måste bli av. Vill inte skriva det här nu i bloggen ifall det inte blir så, men Aaaaahh va kul om det blir av :D:D


Fred and Cooper våra hundar. Haha fick en perfekt bild på dem båda kollar in i kameran.

Camp with all the exchange students

Om lördagen: Kom till kampingen runt sex, alla andra var redan där eftersom vi var sena. Vi var 14 utbytesstudenter tror jag och alla hade med sig sin familj. Alla tog med sig en maträtt som representerade deras land, det blev ett långbord med massa olika goda maträtter.

Efter middagen åkte alla föräldrar hem och det var bara utbytesstudenterna kvar plus våran områdesrepresentant. På kvällen umgicks vi, badade i poolen, satt framför brasan, sjöng och grillade marshmallows. Det var riktigt mysigt och att Nils från Frankrike spelade gitarr gjorde det hela ännu bättre. Det var skönt att få prata av sig lite på svenska, både med Jennie från Sverige men även med de fem(?) från Norge.

Vid midnatt var vi tvungna att gå och lägga oss i våra tält, jag delade tält med fyra andra. Det var jag, Jennie från Sverige, En tjej från Norge (kommer inte ihåg namnet), Kathy från Österriket och Lea från Tyskland. Hade riktigtkul i tältet, ni vet när man verkligen inte får skratta? Det går inte att hålla det inne då, tror jag och Lea väckte alla andra som försökte att sova.

Att vakna dagen efter var inte lika roligt. Klockan åtta kom ledaren och väckte oss, vi skulle hinna städa, fylla i massa papper och äta frukost innan föräldrarna kom och hämtade oss. Väl hemma spenderade jag några timmar i solen med Sandy innan vi åkte iväg till Santa Rosa, för att leta efter en klänning till homecoming. Hittade en jättefin lila klänning som jag tror jag ska köpa och köpte en svart kofta. Efter shoppandet åkte vi till Downtown och käkade middag på en mexikansk restaurang, mycket mexikansk mat här för mig. Kanske för Sandy är halvmexikan. Iaf, när vi hade tryckt i oss våra bean&cheese burritos var det dags för mig att åka hem och testa Sandys workout program som hon gör varje morgon. Kan säga såhär, programmet var i en timme men det sista 20 minuterna låg jag död på golvet och kollade på Sandy som var i fullgång. Aldrig mer! jobbigaste jag varit med om, men Sandy som är 30 år äldre än mig klarar det?!?!



Idag: Ska snart gå upp, Sandy tvingar mig att träna med henne igen haha. Dagens program är situps men bara 15 min som tur är. Innan idag var jag först i skolan sen i gymmet med Lea och efter gymmet följde Lea med mig hem. Vi gjorde inget speciellt, satt vid poolen och bara pratade. Haha juste!! kom hem till Lea tidigare idag för att prata lite svenska med hennes värdpappa som är från Sverige. När jag kom inspringandes i vardagsrummet sitter han där med 7 tanter och planerade inför lucia tåget här i Petaluma, inte nog med det, de alla pratade svenska. Jag var i paradiset! Stod och pratade svenska med alla ett tag och svarade på deras nyfikna frågor. Haha det var kul och jättechockande. Iaf så kom vi fram till att jag ska vara med i luciatåget här i stan =)

Camp pics:
      
Me,Coop&Sandy       Under middagen


Lea&Germanboy          Middagen                 Lea&Me                   

Vår sovplats

Lea,Jag&Kathy           Me&Gabriel       Me&Lea


Under kvällen

See u<3

Some pictures from Tahoe


Choklad fondue, Abby, jag & Sandy.

Hela familjen.             Jag och Abby på tuben.
 
Jag och Abs på tuben.   Jag på wakeboard, kolla den härliga färgen på vattnet. Det var så blått!

Across the miles <3

Nu ska jag snart iväg till campingen med alla utbytesstudenter. Men innan det måste jag bara säga GRATTIS!!!! Till världensbästa mamma som fyller år idag! Önska jag kunde vara där och fira din dag tillsammans med dig, men nu är du där och jag är här, så allt jag kan göra är att önska dig en jättebra dag.

Jag tänker på dig mami!


/ Din dotter


A perfectly fun evening

Vi började kvällen med middag på en mexikansk restaurang. Det var en perfekt kväll, det var fortfarande varmt ute så vi hade ett långbord utanför restaurangen med live musik. Efter all god mat gick alla "barnen" till godisaffären och köpte godis för 500 kr!!! och vi var bara tre stycken som delade på det. Medan vi var i godisaffären hade det vuxna vandrat vidare till en pub/restaurang där vi besällde efterrätter. Jag är så mätt nu så det finns inte. Nu ska jag sova =) Puss & kram


Sandys B-day

Idag är det freeedag!! Ligger i sängen med Danielle och Abby, ska snart till restaurangen och fira Sandy, happy birthday hostmom!! Orkar inte skriva mer nu och vet inte vad jag ska skriva heller. Puss på er<3




A new friend I met today, dont remember her name and Lea

Missa inte andra inlägget nedan

Föresten har glömt att publicera bilder från min första fotbollsmatch här! Inte så jättebra bilder men ändå :)

Tyvärr sög våra cheerleaders, men fotbollsspelarna var bra vi vann matchen!

Redan fredag imorgon

Godmorgon Sverige!

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Imorgon fyller som sagt Sandy år, undra om jag ska gå upp tidigare än alla andra och ge henne frukost på sängen? tror inte de gör sånt i den här familjen. Åh smart jag e! det ska jag göra, så nu måste jag sova så jag vaknar tidigare än henne.

Efter skolan imorgon ska jag iaf till downtown och köpa present till henne, blommor och brevpapper så hon kan brevväxla med mig sen när jag flyttar tillbaka till Sverige ^^. På kvällen ska vi äta på restaurang med vänner och familj som jag nämnt tidigare, det blir nog mysigt. Kommer nog komma upp endel bilder från den kvällen hoppas jag och ska försöka få Stephen att skicka bilder och videos från Tahoe, så det kommer nog också upp i bloggen nu i helgen.



Orm från trädgården, jag är skräckslagen.

Abby är van.



Natti, trevlig helg! <3


Cooper and me


Sitter här i mitt rum nu med min nya svans brevid mig, har precis ätit middag Hawai kyckling :) Var på gymmet tidigare idag med Lea, har lyckats få två kompisar signade i gymmet nu så jag har sällskap varje dag :D. Jag, Gabriel och Lea, roligare att träna med några än ensam. 

Fick tillbaka mitt första prov i Us history idag, gick sämre en väntat trodde faktiskt att jag gjorde bra ifrån mig men nee. Fick även veta vilket betyg jag har just nu, D!!? usch det är ett svårt ämne.

Tack för alla mattips föresten, har några alternativ att välja mellan nu.

Innan jag går och gör klart min engelska läxa måste jag bara skriva om hur bra jag har det! Har kanske inte skrivit så mycket känslor och mer om vad jag gjort om dagarna. Jag trivs verkligen, både i skolan och i hemmet. Allt är faktiskt perfekt, jag har kommit till ett drömställe. Jag förväntade mig aldrig att jag skulle må så här bra och trivas såhär bra och ändå vara så långt bort från dem jag älskar. Klart jag saknar alla hemma, men jag vet ändå att jag kommer träffa er igen. Så jag passar på att njuta av den tiden jag har här.

Jag är så himla glad att jag åkte , jag är i USA!!!. Det känns fortfarande overkligt ibland. Jag är verkligen i USA, helt ensam och gör mitt highschool år i Petaluma highschool, i California. Att åka hit är nog det bästa beslutet jag tagit i mitt liv hitills. Visst har jag haft några motgånger och fler kommer säkert komma. Inte varje dag är en dans på rosor, men än så länge har det bra vägt över det dåliga och hoppas det fortsätter så! :) Det är en sån stor upplevelse att bara få vara här!!!

Idag och kommande helg

Tisdag eftermiddag här nu, kom nyss hem från gymmet.
Var i skolan tidigare idag, hade engelska och drama. Engelska är det svåraste ämnet jag har och inte så roligt, men drama är oftast kul idag var det roligt. Vi "lekte lekar" och övade på våra sketcher. Ska uppträda nästa vecka, har två sidor med meningar jag måste kunna utantill, vet inte riktigt hur det kommer gå!

Planer för helgen: Fresdag fyller Sandy år så vi ska ut och käka middag med familjen (förutom Pat som inte e hemma) och alla får ta med sig en varsin kompis, jag ska ta med mig Jussy såklart =) Behöver några tips på vad jag kan köpa till Sandy?! Har verkligen ingen aning är jättedålig på presenter, men måste köpa något.

Lördag ska jag någonstans och campa med alla utbytesstudenter från STS, det ska bli roligt. Det är jag, Lea och Gabriel från min skola som kommer vara där och sen massa andra utbytesstudenter från andra skolor i närheten. Har mött nästan alla förut men det kom några nya utbytesstudenter förra veckan som jag inte träffat än. Alla ska ta med en maträtt som är typisk för ens land, vad kan jag ta med?? och säg inte köttbullar för det ska Jennie den andra svensken ta med. Så äta och övernatta med alla STS människor på lördag :)

Söndag: hoppas på att få vila ut!!! =) OM vi inte ska handla klännigar för homecoming dansen som är nästa helg :D:D LÄNGTAR SÅ MKT EFTER DEN!


PUSSAR!!

Om helgen i Tahoe

Heeej! Jag är hemma igen efter en jättebra helg i Tahoe :D

Vi gjorde massa roliga saker! Vi åkte dit tosdag kväll och var framme i Tahoe (Nevada) tolv på natten. Den kvällen gjorde vi inte mycket annat än gick och la oss. Så vi kunde vakna tidigt på fredag morgon. Det var jättefint väder på fredagen så vi hyrde båt, wakeboard och en tube. Första gången för mig jag testade wakeboard och tubing.

Det var såååå kul!! Speciellt när man flöög åt alla håll med tube´n. Stephen filmade allt så kommer lägga upp en video från tubingen och från mig på wakeboard och även massa bilder. Jag var den ända som klarade av att stå på wakeboarden faktiskt och jag var den ända som gjorde det för första gången =)

Dag två åkte vi till skidresorten för att hyra moutainbikes, jag, abby och Pat. Det var roligare än vad jag trodde det skulle vara. Vi tog skidiften upp för backarna och cyklade ned för alla skidbackar. Har träningsvärk i hela kroppen nu. För om  man inte vill ramla med cykeln måste man hålla i styret så hårt pga alla stenar och gupp i backarna. Har några kort från det också, kände mig precis som min älskade pappa när jag satt på cykeln och hade alla skydd på mig.

Efter träningspasset på cykeln gick vi till en martinibar och beställde fondue. CHOKLAD-fondue som vi doppade cookiedough, brownie och jordgubbar i. Det var nog bland det godaste jag ätit här hitills, jag har saknat choklad finns inte så goda sorter här. Så det var en snabb kortfattning om helgen.

Hm något om idag, inget speciellt hände. Jag lärde mig göra blomcorsage i floral culture i skolan och en djurtränare tog med 10 av hennes 300 husdjur till wildlife lektionen. Några djur va jättesöta några var läskiga. Blev lite skraj för alligatorn och ena kattdjuret som såg ut som en leopard och var lika stor som en också speciellt när den försökte äta upp läraren. Det var djur jag aldrig sett förut, ökenräv, och massa andra konstiga djur. Roliga och slappa lektioner idag:) Nu sitter jag på min säng, kom precis hem från gymmet. Ska ta en dusch nu sen ska jag plugga.

Föresten, EN MÅNAD igår. Tiden har gått så fort, men samtidigt inte. Vet inte riktigt, men det känns som det var evigheter sedan jag träffade alla i Sverige. Kände det speciellt idag när jag fick ett nytt brev i posten, det var mammas handstil!!!! min mamma!!! Saknar dagarna med er och det är jättekul att läsa om vad ni gör och hur ni mår. Tack, ett till brev i min samling :) <3<3

Pussar från Sara


Me and Abby on dirtbikes, pappa är du stolt nu? :) (mer bilder kommer)

Tahoe!

Jag åker till Tahoe nu med familjen för att bada sola och njuuta! Kommer tillbaka nu på måndag. Ha en bra helg! Puss&kram


Liiite svar & dagen

Anonym: Min värdfamilj betalar när jag går ut på restaurang med någon av dem, men skulle jag vilja gå ut med några av mina kompisar skulle jag få betala det själv och nej det betalar inte några av mina kläder, det gör jag själv :)

Mormor: Nee hänger inte riktigt med i alla ämnen, det är svårt! Men jag har sådan tur Sandy (min värdmamma) är lärare så hon hjälper mig varje dag med läxor som jag inte förstår. Så allt funkar ändå :)

Tack för alla kommentarer hitills, jag läser alla varje dag. Blir så glad när någon lämnat en kommentar. Men kan inte alltid svara på dem, så ni vet jag läser dem iaf!


Idag kom en ny utbytesstudent till skolan, Lea från Tyskland. Man kunde direkt se på henne att hon var en utbytesstudent. Jag såg henne gå runt på skolgården helt vilsen. Jag kände igen mig och visste exakt i vilken situation hon var i. Så jag gick fram till henne, presenterade mig och umgicks med henne hela dagen. Jag vet själv hur skönt det var så fort någon började prata med mig och hur glad jag blev, även om det bara var ett "hej".

Det var väl ungefär allt som hände idag, tränade på gymmet efter skolan och nu e jag hemma. Oj, Sandy ropar!Måste duka för middagen nu, bye <3<3


Sön-mån

Igår:
Igår var jag och Sandy som sagt i San Francisco och shoppade, tio timmar tror jag vi vandrade runt i stan men hann endast gå in i ungefär 9 affärer, ALLT är stort här! Jag hittade massa med fina kläder vissa affärer lite dyare än andra. Forever 21 oj va billigt det var där inne, köpte två jeans för ungefär 200 kr. Nu har jag iaf fyllt garderoben med lite nya kläder, det behövdes :) Jag älskade San Francisco, alla affärer, restauranger och människor från hela världen.

Träffade även på ett gäng tjejer från Sverige inne i en affär. Jag hörde att de pratade svenska och kunde inte låta bli att börja prata med dem. Kändes jättekonstigt att prata svenska där. Vet inte vad som hände men mina meningar blev blandade med svenska och engelska ord. Har aldrig haft några svårigheter att växla mellan svenska och engelska innan. Det måste varit omgivningen eller något, jag blev förvirrad. Ena tjejen var iaf au pair och de andra tjejerna var bara här på besök.

Vi lämnade huset tio på morgonen och kom hem tio på kvällen, så det var verkligen hela söndagen. På vägen hem stannade vi vid golden gate bridge. Det var knappt någon dimma vilket är väldigt ovanligt så vi stannade och  tog några foton, riktigt fin utsikt över vattnet, San Francisco och Alcatraz.

Idag:
Idag kom en del av släkten hit och spenderade dagen med oss. Vi åt lunch, spelade in en "fake funeral" och åt middag. Min värdpappa har två bröder, den ena bor i närheten och han var här med sin tjej idag. Sen har han även en bror i hawai (där vi förmodligen kommer hälsa på!!) som fyller 50 snart, men pga avståndet kan vi inte fira hans födelsedag med honom så vi spelade in en video som han ska få.

Det var en konstig video men det var kul. Vi begravde hans ungdom. Svårt att förklara, men vi gick verkligen in för det. Vore det inte för allt skratt mellan filmklippen skulle man kunna tro att det var en riktig begravning. Alla bar svart med svarta glasögon och bar på något föremål som förknippades med hans ungdom. Stephen (min värdbror) filmade allt och efter prästens tal begravde vi hans ungdom. Allt var överdrivet och på skämt, det var kul. I slutet hade även jag en replik, det filmade in på mig och jag skulle säga "Jag trodde det här var Svens begravning, vem f*n är Crip" och sen vända mig om och gå. Min replik var på svenska men de ska sätta engelsk text under. Har inte sett hela filmen klar än, men den kommer bli riktigt bra. Stephen är jättebra på att göra filmer, kanske kan lägga ut den här sen när den är klar.

Ps:
Tack för breven ni skickar mamma, janne, Tim, Farmor och Anna. Lika roligt varje gång när det ligger ett brev till mig i brevlådan :) Tack för korten också farmor <3 Ska försöka att skicka vykort till er också, men det kanske dröjer innan jag har tid.


Shopping i San Francisco

Golden Gate Bridge

Youth-funeral



Älskar er!

sara

 


camp at dolcini´s

Äntligen hemma! har varit ute på en camping plats eller vad man ska kalla det. Alla Abbys kompisar med familj var samlade på ett ställe mitt ute i ingenstans. Vi grillade spelade spel och umgicks framför brasan. Det var mysigt, men jag var så himla trött bara. Idag gick det upp för mig, jag umgås verkigen med farmers! alla kör trucks, går runt med boots och de spelar t.o.m. spel med hästskor. Synd att jag inte fick några bilder från ikväll, såg verkligen mysigt ut, alla människor, elden och husvagnarna mitt ute i (skogen?).

Imorgon väntar en heeel shoppingdag i San francisco!! :D bara jag och Sandy, jag ska äntligen få shoppa! så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Måste bara säga TACK Moa för hjälpen med designen <3


test

hxh

Allmänt :)

Ikväll ska jag och Gabriel på fotbollsmatch, min första match här! Ska bli jättekul, homecoming så matchen är i min skola. Sen vet jag inte vad jag ska göra, det är ju fredag idag så :D

Skönt med helg och vi är lediga nu på måndag också, så extra långledigt!!! :D och på torsdag åker jag och familjen till Tahoe över helgen. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, hyra båt och åka ring efter, bada och bara ta det lungt och njuta!

Ni som ville veta mer om min familj och skola; Jag kan berätta om allt en annan dag när jag har tid. Men kan säga att jag har en underbar värdfamilj, älskar skolan och allt är bara jättebra!

Min familj består utav en mamma, pappa, syster 15, bror 17, två hundar och en kanin.
Skolan är på 1400 elever och är precis som ni tänker er ett highshool. Min skola är nästan precis som de visar i filmer, med de populära som alla känner till och sen de andra, det är väldigt uppdelat. Men det är kul! jag älskar livet här. Roligast är att vara ny på skolan, all uppmärksamhet haha. Folk vänder sig om när man går förbi och man kan höra hur folk viskar "hon är från sverige". 

Eleverna här på skolan är verkligen snälla. Går man ensam på skolgården är det alltid någon som ropar på en och frågar om man vill umgås med dem. Även om man aldrig pratat med dem förut :) och killarna!!!! hahah, allt är så annorlunda här. Killarna ber sina kompisar gå fram och fråga om en date åt dem, om de inte vågar gå fram själva som endel också gör.

Tänkte berätta lite om igår också. Spenderade hela dagen med Sandy (min värdmamma)  åt middag ute och umgicks hela kvällen bara hon och jag, jättemysigt. Fick även gå in i hennes stora garderob och välja ut lite kläder jag ville låna, hittade en jättefin klänning som jag ska ha på mig nästa vecka i skolan. De va nog allt om igår.

Snabb uppdatering bara, nu ska jag ut och vara lite social mot familjen här.

Ha en trevlig helg!! <3

Kärlek


Jag tänker på er mina bebisar <3<3

Och för er som inte sett min amerikanska familj än, här är en bild tagen i samma ögonblick som jag träffade dem för första gången. (Systern Abby saknas)


Och här är en bild på mitt fina hus! (Lite saker har förändrats sedan bilden togs. De har nu ett poolhus och grillplats)

Sovdags

Hej :) jag hinner knappt uppdatera längre, inte nu under vecko dagarna iaf. Är i skolan, går till gymmet och sen kommer jag hem och gör läxor. Efter det är jag för trött för att skriva och måste sova, vilken jag måste nu. Tänkte bara berätta det, att jag uppdaterar såfort jag får tid. Lovar att uppdatera massa under helger med både bilder och texter.



Natti<3 pussar

/ Sara

RSS 2.0