IM HOME

Jag ska göra ett sista inlägg med bilder från graduation och från flygplatsen när jag kom hem... men vänta lite, ha tålamod. Jag har fullt upp just nu och kan inte fixa allt det just nu. =) Det kommer så fort jag har tid

SVERIGE IMORGON!!!!

Packar och umgås med mina bästa vänner!!!!! <3<3<3<3


GRADUATION, GRADUATION, GRADUATION!!!!!

Kan inte skriva ngt nu för jag ska på graduation partyyyys!!!!!!!!! jag kom precis hem från skolan, vi hade lunch där och sen hade vi practice inför graduation som är IMORGON!!! omg jag kan inte fatta att det är imorgon.

Iaf ni undrade hur min drama uppvisning gick. Det gick bra, eller jag tyckte inte att jag personligen var bra men i helhet var uppträdandet bättre än vad jag väntat mig och våran lärare sa att det var en av dom bästa showerna han sett i sina 20 år som lärare. =)

Bye!! SES SNAAAAAAAAAAAAAAART :D:D:D:D:D:D

mamma, pappa....kan vi köpa hästar =)

Igår åkte jag och Abby till Reillys hus efter skolan för att rida på deras hästar en sista gång. Det var lika underbart den här gången. Jag har aldrig varit ett stort fan av djur men att gallopera på öppna fält och rida i skogen är nog bland det härligaste som finns.

Dom hade även 4 nyfödda hundvalpar på gården, jättesöta =)



Imorgon är sista skoldagen =(=(=( bröt ihop i skolan idag så vet inte hur jag ska klara morgondagen :S kommer bli ännu svårare. Jag hade iaf en bra skoldag idag. Sista gången jag hade drama och istället för att göra ett test som alla andra klasser gjorde hade vi en rave fest i matsalen haha. Käkade pizza, massa chips och drack läsk. Jag kommer sakna den klassen trots allt <3

Marissa <3

Marissa, jag, Rocio och Crystal, mina drama tjejer <3<3<3

Crystal

Pizzaaaa

My little mexican girl <3


Jeff!


Jag och Morgan

Paaaarty!!

Ni kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta! <3

Efter skolan idag gick jag downtown med Shannon och umgicks med henne och hennes kompisar utanför Phoenix. Vill umgås med ALLA nu innan jag åker men det är svårt att hinna med allt. Kommer sakna den tjejen! Nu ska jag på middag och skolavslutning på Sandys skola. Pussaaar =)

New family member

Titta! Igår fick vi ett nytt husdjur här på FairAvenue! Haha efter skolan bestämde jag och Abby oss för att åka och köpa ett nytt husdjur. Utan ngn varning kom vi hem och visade Sandy och Pat. De blev lite små irriterade först för att vi inte frågade innan vi köpte henne, men nu bor hon här och jag menar hur kan man motstå den här söta ankan.


Det här är våran älskade anka Donna. Vi är hennes nya mammor och hon följer efter oss vart vi än går. Sååå söt!!

andra inlagget idag

Omg jag ar lite nervos nu. Ska snart upptrada med drama klassen infor hela skolan eller iaf for mer an halva skolan eftersom nagra fa klasser kommer ha prov sa dom kan inte komma och kolla. Onska mig lycka till =).

Jag var precis downtown och stangde mitt amerikanska visa kort som jag anvant har och stangde aven mitt gymkort :(:( Det ar sa nara nu! En vecka kvar, eller en vecka och en dag. Nar jag gick tillbaka till skolan gick jag extra sakta och bara kollade pa allt, la marke till saker jag inte sett forut. Jag kommer verkligen sakna allt, jag alskar lilla Petaluma. Downtown, min skola, manniskorna. Det har har verkligen blivit mitt hem. Jag vet vart allt finns, hittar overallt och kanner manniskorna. Usch Usch Usch!!!! Nu ska jag kaka min footlong macka fran Subway och umgas med mina kompisar som precis slutade sin lektion. Bye <3


Senior PRANK

Ar hemma igen, eller kom hem igar kvall men hade inte tid att uppdatera. Det var faktiskt roligare uppe i skogen an vad jag trodde att det skulle bli. Det var sa otroligtvackert dar, med vattenfall och hoga berg. Vi hade riktigt fint vader ocksa sa jag kunde ligga ute och sola lite :). Jag fiskade och fick EN fisk, papa (Sandys pappa) var sa stolt over mig haha... och jag ocksa, tror det var min forsta fisk nagonsin. Forutom fiskningen gjorde vi inte sa mycket. Kollade pa filmer, spelade biljard, akte runt och tog det mest lugnt. Juste vi kollade pa de stora red woods ocksa, gigantiska trad! Har nagra bilder fran helgen som jag lagger upp nar jag kommer hem, kan inte gora det nu eftersom jag sitter i skolan.

Jag kom hem fran stugan vid fem tiden igarkvall och direkt nar vi kom hem ville jag och Abby gora ngt eftersom vi suttit i bilen hela dagen. Sa hon och jag akte till Mi pueblo (en restaurang downtown) och kakade mexikansk mat som vanligt. Bara hon och jag, det var sa mysigt. Det ar inte ofta bara hon och jag gar ut pa middag men vi forsoker att spendera all tid jag har kvar har tillsammans. Efter middagen akte vi bara runt lite och kollade om ngt roligt hande i Petaluma vilket det inte gjorde sa vi akte hem. Nar jag kom hem hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning for jag skulle sova i skolan... Varje ar gor alla seniors nagot "bus" (kommer inte pa ett battre ord). Forra aret hogg dom ner ett trad pa skolgarden och kastade ned det i skolans pool. Dom slappte aven ut 100 tals moss i korridoren och hallde gulsfiskar i toaletten och en kille sprang naken pa skolgarden, m.m... vet inte allt dom gjorde men iaf. Sa i ar skulle vi talta pa skolgarden och nar alla yngre elever skulle komma till skolan skulle vi vakna upp.

Sa jag gjorde mig redo for att talta, men var inte saker pa om det skulle handa eller inte for folk var osakra pa om dom ville sova ute och det var ett ganska trakigt prank om man jamfor med de gamla seniors. Abby korde mig iaf till skolan runt tio tiden pa kvallen for att se om folk var dar eller inte. Det var helt tomt nar jag kom dit sa jag motte upp DJ vid skolan och umgicks med honom istallet och Abby motte upp hennes kompis.

Efter ett tag ser vi en stor truck komma med hela flaket full med farbajs. Haha det var nagra seniors som hallde ut allt pa rektorns parkeringsplats och korde ivag haha. Gick forbi dar imorse och skolan hade ringt en traktor som kunde komma och ta bort allt. Det var sa mycket bajs och det stank utanfor hela skolan hahaa. Det ska bli kul att se vad mer som kommer komma den har veckan. Folk kommer sakert gora saker hela veckan. Jag vill ocksa gora ngt men vet inte vad, nagra tips?? :D:D

RSS 2.0