Memorial weekend

Jag åker till Sandys föräldrars Cabin imorgon direkt efter skolan. Det är jag, Sandy, Abby och tre av Abbys kompisar som åker så jag kommer inte ha tillgång till varken dator eller mobil. Kommer hem på måndag igen. Huset ligger mitt i skogen i ingenstans och vi ska gå upp tidigt på morgonen och fiska och kolla på de stora redwoods träden. Inte riktigt hur jag föredrar att spendera mina helger men Sandy vill visa mig den delen av Cali innan jag åker hem. Så jag får göra det bästa av situationen, kanske blir det mysigt trots allt.

Ha en riktigtbra helg!

LOVE Sara

goodmorning!

Sitter i skolan helt dyngsur. Varfor ar det finare vader i Sverige just nu an har i Cali?! Vi har haft regnigt och kallt hela veckan, jatteirriterande. Ja och Stephen var sena imorse ocksa sa det fanns inga parkeringsplatser nara skolan, sa jag fick ga i sporegnet. Vill bara ga hem nu och ta en varm dusch men jag har inte ens borjat skolan an, sa far vanta nagra timmar.

Min forsta lektion idag ar drama och det ska faktiskt bli kul. Jag borjar gilla den klassen mer och mer, speciellt nu mot slutet. Vi haller pa och ovar pa varan forestallning (?!... heter det forestallning?) som vi ska ha nasta vecka och det ar faktiskt roligt! Efter drama har jag engelska och vi kollar bara pa film i engelskan just nu sa det ar ocksa chill. Sen kan jag ga heeem!! =)

Jag vill beratta ngt mer men vet inte vad jag ska skriva om.... AH jag har inte skrivit om min Prom kvall an. Okej har kommer en hel novell for er som orkar lasa:

Prom night:
Jag och Lea gjorde oss i ordning tillsammans i mitt hus. Blev fragad om jag ville komma till min kompis hus och gora mig iordning men kanns skonare om jag har alla mina saker pa plats ifall jag skulle angra mig med ngt eller sa. Iaf sa jag var hemma. Runt sex korde Sandy, Abby och Pat mig och Lea till Beckys hus dar alla som skulle aka med partybussen samlades for att ta massa kort och kaka gott innan vi skulle aka. Jag vet inte hur manga vi va, kanske 22 stycken i bussen eller ngt sant. Nar vi kom fram till Beckys hus var alla redan dar eftersom jag och Lea var lite sena. Vi hann iaf ta nagra kort och kaka lite jordgubbar och kakor innan bussen kom vid halv sju.

Jag vet inte varfor vi hade bestallt bussen sa sent, varfor vi ville ha den dar klockan halv sju nar Prom borjade klockan sju och det tar minst en timme till San Francisco nar det ar trafik. Bussresan var minst lika rolig som sjalva prom och jag ar sa glad att vi bestallde den. Vi pumpade hog musik, drack cider och alla sjong och dansade i mitten av bussen. Nar vi kom in mot San Francisco stog folk pa gatan och vinkade till oss och vi korde forbi och dansade och vinkade i bussrutan haha det var sa kuuuuuuuul!!! Alla var sa glada och stamningen var pa topp!!

I San Francisco fick vi panik. Vi visste att vi skulle ha prom i cityhall men den stora hallen har 4 olika ingangar och vi kunde inte hitta den ratta. Vi visste att dom stangde dorrarna och inte slappa in mer folk klockan 8 och klockan var 7.45 nar vi fortfarande akte runt och letade efter den ratta ingangen. Jag trodde helt arligt att vi skulle missa allt. Tror vi hittade ratt precis i tid. Alla var redan pa plats vid matborden nar vi kom in haha. Alla var sa fina och allt var sa glamorost. Hallen som dansen var i var sa vacker! Bade fran insidan och utsidan. Nar vi kom in stod folk med smoothies och valkomstdrinkar innan vi kom till middags buffen. Nar folk blev klara med maten gick dom till dansgolvet och fler och fler borjade dansa. Breve dansgolvet fanns ett bord med frukt och bakelser och en STOR choklad fontan att dippa alla frukter i. Gissa om jag var i paradiset!

Vi dansade hela kvallen och mitt upp i all dans blev prom king&queen framrostad. Det var sa gulligt, alla stod runt omkring dem och de dansade i mitten av den stora trappan som ni sag pa bilderna.

okej hinner inte skriva mer nu, fortsattning foljer.... hih =)

Wednesday!

Kom precis hem från två svettiga pass på gymmet. Först kick boxing och sen zumba, lika kul som alltid. Jag äääääälskar verkligen att dansa. Hoppas dom har lika bra danslärare i Sverige som dom har här, världens energi har hon. Nu ska jag stänga av datorn och umgås med min lillasyster som sitter breve mig. Tror vi ska sätta på en film som vi kan somna till här i mitt rum. Nattinatti! <3

Oh, en sak till! Tack mormor, mamma, Pappa, Annika och William för vykorten :D Japp snart ses vi!! Haha man kan verkligen se att mamma och mormor är mamma och dotter, börjar vykorten EXAKT likadant haha <3 "tänk att nu är det bara ... dagar kvar" :D

I love u <3








"I dont know what my life would be like without you in it! it would be so boring! you really made my senior year perfect!!"

Det värmer verkligen att höra sånt här samtidigt som det gör så fruktansvärt ont. Jag kommer alltid att komma ihåg den här tjejen. Hon är min bästavän här och vi har minnen tillsammans som är oförglömliga!!!!!!

Hur säger man hejdå?

Jag börjar verkligen närma sig slutet. Folk jag inte ser så ofta kramar mig extra hårt när vi skiljs åt ifall det skulle vara sista gången vi sågs, lärare berättar att det har varit kul att ha mig här, folk skriver hejdå hälsningar i min yearbook, jag, Sandy och Abby sitter och gråter vid middagsbordet... 15 dagar kvar, jag vet inte hur jag ska hantera det här, jag går runt med ont i magen hela tiden. Jag får panik, panik, panik, panik! På kvällarna ligger jag och skriver på mitt avskedsbrev till familjen (jag vill börja i tid eftersom jag kommer vara så upptagen nu framöver) och det gör ju inte situationen lättare.

Ville bara skriva av mig lite. Jag har fått min yearbook föresten =) Alla utbytesstudenter har en hel sida men sidan är nästan bara täckt med bilder på mig haha och inte på dom andra utbytesstudenterna. Synd om dom! =)

Oförglömlig kväll

Att åka över Goldengate bridge i solnedgången, i en fet party buss med skön musik och underbara människor påväg till prom i San Fransisco... Jag finner inga ord. Livet är underbart!






Självklart var vi tvugna att käka In N out efter prom. Skönt när bussen stod och väntade på oss vart vi än gick =D


haha omg.. ursäkta för min sångröst jag vet att jag inte borde sjunga in public

PROM NIGHT

Heej, förlåt för att ag har varit så dålig på att uppdatera men som jag skrev tidigare har jag så mycket att göra nu mot slutet så har inte tid att sitta och blogga. Vill bara passa på att njuta av tiden jag har kvar.

Ikväll är det prom!!!!! Det ska bli så kuuul! Jag ska göra mig iordning här hemme och runt fem åker jag till Beckys hus där partybussen ska hämta upp oss. Vi är 20 stycken som ska åka i bussen tillsammans till San Francisco och sen blir det middag och dans där till klockan halv tolv. Det här kommer bli SICK. Efter dansen vet jag inte vad jag ska göra, inte än. En del sover kvar i SF men jag vill tillbaka till Petaluma för jag hoppas på att hitta ngn riktigt bra fest. Dessutom har vi partybussen till halv två på morgonen så vi kan festa i den medan vi åker runt och letar fester =)

Hoppas man kan ta med sig kamera dit.. Då ska jag ta MASSA bilder som jag kan lägga upp. Kan försöka uppdatera imorgon igen men är inte säker på om jag kommer hinna. Det är seniors ditch day imorgon vilken betyder att vi inte behöver gå till skolan :D hihi jag är glad jag är en senior. Istället ska vi åkte till sjön tror jag =) jippiiiie, jag älskar att vara där.

Hur har eran helg varit?

Pusspuss

Av hela mitt hjärta

Jag tänker på alla er där hemma, livet är så orättvist ibland.

Min underbara helg!!

Bästa lördagen ever. Blev överraskad när jag kom till sjön trodde inte det skulle vara så nice som det var där. Det var så mycket folk där. Massa från våran skola och från andra skolor, det var som en stor fest med bara ungdomar. Alla drack, lyssnade på musik, solade, badade och spelade beerpong. Solen sken och det var hur härligt som helst!! Vill ligga där varjedag nu, jättemysigt verkligen! Åkte dit med Mari och Jaimee och sen mötte vi upp Ari där också. Vi stannade i några timmar tills solen började gå ner. Efter sjön åkte jag hem till mig och gjorde mig iordning, Lea kom över också. Lite senare kom Mari och Colli och hämtade oss och vi åkte till downtown och käkade Sushi medan vi väntade på att Julia skulle sluta jobba så vi kunde möta henne. Vi gjorde inget speciellt den kvällen, mötte lite folk och crusade runt downtown som vi alltid gör när det inte finns något att göra. Kom hem runt ett på natten och Lea sov över här som vanligt =). Gjorde inte så mycket att kvällen blev lugn för var jättetrött efter hela dagen vid sjön.

Imorse vaknade jag upp och gjorde alla mina sysslor fort, städade rummet, tömde diskmaskinerna och bytte lakan. Jag var tvungen att skynda mig för jag och Abby hade planer för dagen. När vi var klara med våra sysslor packade vi en stor väska full med mat och snacks. Det var inte så fint väder idag men vi ville åka till sjön igen och ha picknick där, bara hon och jag.

När vi kom dit var det kallt och det var bara två gubbar som satt där. Eftersom sjön ligger helt avlägset från allt vågade vi inte gå ner dit när dom två gubbarna satt där, det kändes bara obehagligt, så vi satte oss på hennes truck istället och hade picknick där. Vi satt där i ungefär en timme innan vi blev rastlösa och bestämde oss för att åka hem. Efter ungefär 30 minuter i bilen inser vi att vi kört helt fel väg. Vi kom till en djurpark och fick se några apot iaf =). Abby har ju precis fått sitt körkort och har inte kört så mycket än och är därför inte så bra på att hitta överallt. Vi körde runt lite överallt, säkert i cirklar och helt plötsligt var vi i Santa Rosa mall. Vi bestämde oss för att gå in och shoppa lite och käka middag där eftersom klockan redan hunnit bli sex. Vi stannade inte så länge, gick i bara några affärer och käkade fort sedan körde vi vidare till stranden. Halvvägs till stranden insåg vi att vi inte skulle ha tillräcklig mycket bensin för att åka hela vägen ut så vi vände och åkte hem. Vi var borta heladagen idag, hade våran egna lilla utflykt, det var jättemysigt och skönt att umgås med min syrra lite. När vi kom hem satte vi på en film och slappade i soffan och nu ligger jag i min säng redo att sova.

Det var min helg. Hade en jättebra helg verkligen. Nästa helg är prom ahhh läskigt och roligt! =D Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha för skor eller hur jag ska ha mitt hår och smink. Måste komma på ngt snart, vill inte sitta där i sista sekund och bara ta på mig ngt. Iaf nu ska jag sova =) Hoppas ni haft en bra helg!

Pusspuss




Jaimee & Mari


Mari & jag


Beerpong

Mari & Ari

Ari & Mari igen

Mari och Jaimee utanför TACOBELL!!! =)

Mari, Lea och Collin på världensbästa sushi restaurang

Lägger upp bilder från min och Abbys söndag imorgon eller så fort jag kan för min dator håller på att dö nu och jag är för trött för att koppla in laddaren =). Godnatt <3

Neondance!!! =D

Jag gick till neondansen tillslut. Vart massa krångel och jag visste inte vem jag skulle gå med eftersom jag bestämt med massa olika. Slutade med att jag åkte ensam och ställde mig i kön. Visste att jag skulle träffa massa människor där. Det var så mycket folk där, aldrig sett the phoenix så full proppad. Alla var där verkligen. Massa från min skola och från min organisation. Det var riktigtkul. Dansade och svettades hela natten... vid ett ungefär kom Maris mamma och hämtade oss och Jag, Jamiee och Mari åkte sov hemma hos Mari. Blev inga bilder från dansen tyvärr, men det kanske är lika bra eftersom man såg ut som crap och svettet bara rann. Tog iaf några bilder hos Mari när vi kom hem som jag kan lägga upp =).

Kom precis hem nu och ska göra mig iordning för Mari och Jaimee kommer snart och hämtar mig igen, vi ska åka till sjön och ligga där och steka hela dagen.

Ni som undrar vad som hänt med Erica blogg. Jag vet inte riktigt vad som hänt. Något hände med utbytesstudent.se så hennes blogg är borta just nu.. men jag tror dom ska fixa det och hennes blogg kommer tillbaka om ett tag förhoppningsvis.. tror jag :).

Haha åh!! Erica om du ser det här! Kaitlyn var at the pheonix igårkväll plus hennes kompis som kom fram till Kara du vet. Jag dansade och när jag kollade till höger stod dom där och glodde... som vanligt. Mari som var jättefull skriker "åh Sara där är den där tjejen som vill slå dig". Fast ingenting hände som tur va, jag fortasatte dansa och när jag kollade dit efter ett tag var dom borta. Så jag lever än =).

Okej nu måste jag hoppa in i duschen.. ville bara göra en snabb uppdatering. Ikväll ska jag umgås med Mari och Julia, vi har lite planer men vi får se vad som händer.

Puss&Kram

Mari & Jaimee

Kom ihåg att dom här bilderna är tagna klockan tre på natten och efter en hel kväll på dansgolvet. Så det är okej att vi ser ut som vi gör =)

Mari & Addie, god i love that dog



Mitt schema kind of

Kom precis hem från ett kickboxing pass och en zumba klass så nu är jag sluuuuut.

Sitter och planerar mitt goodbye party USCHUSCHUSCH! Jag har 27 dagar kvar i USA, det är sjukt?! För att beskriva den här känslan jag har inombords på bästa sätt är att jämföra det med döden. Okej det kankse är att ta i lite men det känns så. Jag ska lämna mitt liv här, allt jag har här och komma till ett annat liv. Det gör ont det gör så ooooooont!!!! Missförstå mig inte. Jag är jätteglad att jag ska få komma hem och träffa alla. Kan inte vänta det ska bli så sjuktskönt att se er igen och jag saknar er så det gör ont men det ena överväger inte det andra. Jag ska fortfarande lämna mitt liv jag har här.

Visst jag kommer kunna komma tillbaka och hälsa på men det kommer aldrig vara samma sak. Jag kommer aldrig mer gå till Petaluma high, jag kommer aldrig mer gå till gymmet, jag kommer aldrig mer bo hos min familj, alla vänner kommer vara utspridda i USA för college. ALLT kommer vara förändrat. Det här är verkligen hemskt och jag vet inte hur jag ska klara av att åka härifrån. Jag hade sån tur och kom till världensbästa familj, ställe, skola, vänner så nu kommer det bli ett helvete att lämna allt. AJAJAJ min mage!! =(=(=(=(

Dom här sista dagarna kommer gå sjuktfort också. Jag har varje helgdag planerad nu. Det är så stressigt och så mycket som händer på samma gång. Den här helgen ska jag på neondansen, nästa helg är PROM!!! och seniors ditch day (då ingen går till skolan dagen efter prom). Helgen efter det åker vi till mormorns och morfarns cabin för att umgås bara jag, Abby och Sandy.

Helgen efter det är den galnaste! Vi har graduation lördag morgon, efter graduation ska vi hem och massa folk kommer över för att fira min och stephens graduation, samtidigt som jag ska försöka att gå på några av mina kompisars fester under samma dag. På kvällen samma dag kommer ALLA seniors i hela Petaluma åka iväg. Det kommer bli grymt, vi kommer vara flera hundra seniors. Kommer inte ihåg vart vi ska men alla åker till ett ställe och gör olika aktiviteter och festar detta kommer hålla på till 4:30 på morgonen då bussen kommer ta oss hem igen. Skolan har fixat allt det för att inte ungdomar ska supa skallen av sig efter graduation i guess. Det ska bli så kul!! speciellt eftersom det är alla skolor i Petaluma som åker, så det kommer vara massa nytt folk och massa från min organisation =D.  På söndagen kommer alla vara jättetrötta MEN jag ska ha mitt poolparty/goodbye party då eftersom det är den ända dagen som vi kommer ha tid. Mitt år började med ett poolparty och kommer sluta med ett :'/.

På måndagen ska jag, Abby och Sandy dra till en resort och ha en spa dag bara vi tjejer. Ligga vid en pool ngnstans och få massage och facial. Sweeeet!!! =). Tisdagen= sista middagen med familjen. Antar att jag bara ska vara hemma och sitta som klistrad på min familj. Onsdagen= SWEDEN!!!!!!! =D=D Jag kommer träffa mina älskade vänner och familj! =D

Se hur fort det kommer gå omg, men har så mkt roliga saker framför mig :D Åh gud det här blev fööör lång text. Hoppas ni orkade läsa den ^^.

KÄRLEK FRÅN CALI

Life changes and its never easy

Idag började dagen så bra. Jag var snabb på morgonen och jag och Abby åkte till Subway och käkade frukost eftersom man fick gratis frukost där imorse. Efter det åkte jag till skolan och mötte upp med Kara och lite andra människor. Kara bestämde sig för att strunta i hennes klass och gå till downtown med mig iställer, så vi gick och käkade ännu mer gratis frulle på Subway. Satt ute i solen och bara pratade. Min första lektion som var drama var helt ok den som oftast är en pain in the a**. Vi övade på våran play som vi ska spela upp om två veckor för hela skolan. Min sista lektion var också bra hade sjuktkul med Hanah och Lukas. Vi satt bara ute i solen och gjorde allt förutom pluggade engelska.

Efter skolan kommer vändpunkten av min bra dag. Jag stog och pratade med Lea och Kim och helt plötsligt säger Lea "kolla vem som är bakom dig". Jag vänder mig om och ser DJ gåendes med sin arm runt sitt ex.... Nu vet jag varför han inte har hört av sig på två dagar. Det gjorde mig så aaaarg, jag gillade honom. Vi dejtade?!?! och där gick han med sitt ex. Han kollar på mig och vinkar men jag vänder honom ryggen. En sekund efter får jag ett sms från honom där det står "we are dating again". Åhhhhhh!! och jag då??
Men det var kankse lika bra eftersom jag ändå åker hem snart. Men ändå...

Bilder från idag:


grattisgrattisgrattis

GRATTIS MIN PAPIII PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! Hoppas du får världensbästa födelsedag.

SAKNAR DIG SÅ MYCKET <3<3 Inte långt kvar nu, snart ses vi igen!!! =)=)


I LOVE U

Här är en liten video och en bild också från våran picknick vi hade på morsdag =)

Min värdmamma är så gullig haha

Hur ska jag klara av att lämna er?!

och här är även en bild på min regniga skolgård från idag

Ska ta kort på skolgården ngngång när det är soligt ute och ALLA är ute. Bästa som finns

I väntan på...

Jag sitter här på mitt rum och väntar på gästerna. Vi ska ha en picknick inomhus i vardagsrummet haha. Tanken var att vi skulle på en cykeltur idag med familjen men efetrsom det regnar så blev det ändrat. Tur jag har ^^



Jag just nu ihihihihihihihihihihihi, gu va långt och ljust hår jag har fått!

sundaaay

Svar till Jennifer: Haha åhhh kul å höra!! :D Jaa jag hade pojkvän innan jag flyttade till USA men vi är inte tillsammans längre. Vi gjorde slut när jag hade varit här i ungerfär 5 månader tror jag. Vi hade bara varit tillsammans i två månader innan jag åkte så det var svårt att hålla alla känslorna vid liv när jag var här och han i Sverige.

Jag är så grym!!! Jag hade verkligen en känsla av att den här helgen skulle bli sick och det blev den. En av dom roligaste helgerna! På fredagen var jag hemma hos Lea och kollade film. Vi hade gett upp hoppet om att ngt roligt skulle hända den kvällen eftersom vi hade blivit dissade av våran "kompis" som vanligt. Men runt 10 tiden ringer DJ mig och frågar om vi vill komma på fest och 10 minuter senare kom han och tre kompisar och plockade upp oss hos Lea. Vi åkte till ena killens jääääättefina hus och festade och fler människor kom dit. Det var inget dansparty men det var kul ändå. Folk drack (lite för mkt) och DJ tatuerade en tjej som jag fick sitta och hålla i handen. AJJ säger jag bara. Undrar om hon ångrade sig dagen efter för tattoon var jätteful haha. Det var Lea som ritade ett hjärta på ett papper och tjejen skulle absolut ha den tatuerad på sin höft.

Lördag morgon gick jag, DJ, Lea och två andra killar downtown och käkade lunch på Subway. Mötte även upp en kille från skolan som snackar svenska. Ni vet den killen jag träffade på Challengeday som har en svensk mamma.
På kvällen kom DJ och den svenska killen (kan inte komma ihåg hans namn) och hämtade upp mig och Lea igen. Vi gick hem till DJ och kollade film och drack champagne haha, det var mysigt =).

Det är så sjukt. Folk som jag umgås med här är så unga!!!! Nästan alla killar som jag var på fest med i fredags är 16 år. Dom är alltså födda 1994. Det är stört. Ålern har dock ingen betydelse här för dom ser waaaaay äldre ut och beter sig äldre också. Det är bara stört för i Sverige skulle jag ALDRIG umgås med 94:or. Min lillebror och hans kompisar lixom :S.

Iaf... =)

Nu är det söndags morgon här och jag ligger i sängen med Abby deckad breve mig. Jag undrar vad hon gjorde igår... hon är heeelt död. Hon kom och hämtade upp mig klockan halv åtta på morgonen och vi åkte till en mataffär och köpte blommor och ett kort till Sandy (min värdmamma) vi gav henne även en storfrukost på sängen. Det är nämligen mothersday idag=). Det kommer lite släktingar över på lunch och antagligen middag också för att fira. Så det blir en chilldag med familjen, vi ska spela spel och umgås.

Glömde heeelt bort att ta bilder under kvällarna :( tog bara några under dagen, kan iaf publicera dom.


Abby just nu hahaha.

Två timmars vandring hem. DJ och en annan kille... Jag är så dålig på namn :/ DJ är lätt att komma ihåg iaf

My boo

Det var allt jag hade att bjuda på =) Puss&kram



Friday Friday Friiiday!!!!

Jag älskar helger och speciellt den här helgen! Jag känner på mig att det kommer bli bra. Jag har inga planer ännu haha men känner bara på mig att ngt roligt kommer hända:D. Det är ingen neon dans imorgon, jag tog fel på datumet. Den är nästa helg på fredag. Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge =)

Fick en kommentar av Amanda som undrade vad jag rekommenderade highschool eller college. Jag har ingen aning om hur det är att vara student på ett college eftersom jag inte varit det...ännu. Det ända jag kan säga är att den här resan har varit det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Så om du har chansen att vara en utbytesstudent ett highschool year TA DEN!!! Jag skulle lugnt göra om det här året om det gick.

Åh föresten! Jag har skaffat en pojkvän =) Han vet bara inte om att vi dejtar :D

Nu ska jag leta fester ^^ Tackohej ha en bra helg! =)

New week

Jag ar sa uttrakad har i bibblan. Jussy ar inte har. Vet inte vart hon ar men hon kom aldrig hit imorse som hon alltid brukar gora for att halla mig sallskap. Jag borde plugga har sa mycket plugg men jag orkar verkligen inte.

Tankte passa pa att saga tack for alla kommentarer pa senaste tiden =) speciellt den fran bibbi och alla pa jobbet :D ni ar sa sota! Hoppas allas Valborg var bra! Kandes konstigt att inte vara vid ngn majbrasa i ar men valborg firas ju inte har.

Pa onsdag ar det en Mexikansk holiday som dom firar har, Cinco de mayo. Vet inte vad vi ska gora da men eftersom min vardmamma ar halvmexikan sa kommer vi antagligen att fira det pa nagot satt. Ska ocksa dansa zumba pa onsdag och kickboxning. Dom har olika klasser pa gymmet som man kan ta och varje onsdag har jag forst kickboxning en timme och sen dansar jag Zumba en timme. Det ar sa hiiiiiiiiiiimlakul sa man marker inte ens att man tranar och eftersom jag bara gor det en gang i veckan hinner jag inte trottna heller. Jag langtar till onsdag nu :).

Ah!! Lordag den har helgen kommer bli SICK!!! Ok det ar bara mandag och en hel skolvecka kvar men anda. Det ar neon dans at the Phoenix och jag ska spikat dit och dansa! Det ar ingen konsert den har gangen men det kommer sakert vara en DJ dar som spelar massa bra musik och sen kommer alla vara kladda i neon och jaa, typ som rave i guess. Fick aven hora att en viss person skulle dit och det gor kvallen bara battre! :)

Har ar nagra bilder fran i lordags pa dagen. Jag, Kara och Lea gick downtown och satt och chillade pa en bank i solen. Mysigt! :)







Andra inlägget idag!

Video av mitt hus :D inomhus och lite utomhus! ENJOOOOOY =)


söndag

Nu är helgen nästan slut. Har haft en bra helg =) Var på Baseboll matchen i fredags och igår lekte jag att jag var 14 år igen och hängde runt downtown med massa 15 åringar. Haha men det var ganska kul att se hur coola dom trodde att dom var. Ena killen som var 16 satt och visade sina tatueringar och piercingar och trodde han var hur cool som helst. Sen skulle dom slåss också, ni vet sånna där töntiga bråk som alltid slutar med en handskakning. Det var iaf kul att skratta åt dom. Kom ihåg när jag var i den åldern och var precis som dom. Haha gamla tider JAG ÄR JU som sagt 18 nu och jättemogen!! ^^

Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag till Santa Rosa mall och kolla runt. Puss



GIANTS VANN! :D inte för att jag bryr mig men ändå =)
Haha när vi satt i bilen påväg hem frågade jag vilka som vann. och det var vi :D. Kom på att jag inte hade kollat på matchen ett dugg. Visste helt ärligt inte om vi vann eller inte. Jag var för upptagen med att dansa till alla bra låtar som kom i pauserna. Plus att dom hade en stor skärm där dom zoomade in på par och dom pussades. Ni vet som man ser i filmer? Det var det bästa med hela matchen :D

KISS CAAAAM! Det var folk som friade också. Dom skickade sms och sen visades det på skärmen. Tror det var tre olika personer som friade under kvällen. "*** will you marry me?" sååå gulligt :D

RSS 2.0